Snap
  • Mama
  • Babyspullen

Wie ben IK eigenlijk?

Ik stond vanmorgen onder de douche even snel mijn haar te wassen en even mijn scheerwerk bij te werken toen het me in ene raakte.... Het even snel was normaal geworden...

Ik stond vanmorgen onder de douche even snel mijn haar te wassen en even mijn scheerwerk bij te werken toen het me in ene raakte......het even snel was normaal geworden...

Voor het moederschap bestede ik hele veel aandacht aan mijn uiterlijk. Niet dat ik dikke lagen make-up droeg maar lekker even elke dag onder de douche, netjes gevijlde nagels, scheerwerk altijd bijgewerkt en mijn haar altijd geföhnd en los.

Nu ben ik gekomen tot het snel even douchen voor de kinderen wakker worden......loop ik met benen die al weken niet geschoren zijn en mijn nagels van mijn handen hebben al maanden geen vijl meer gezien, en het ergste van alles ik had gewoon te langen teen nagels. Min haar heb ik altijd al vast voor het droog is en soms heb ik ook gewoon echt vette haren....IEWWWW!

En dan mijn kleding: als ik weinig tijd heb dan trek ik de kleren van de vorige dag aan. Ja ik doe wel schone sokken en ondergoed aan maar de rest pak ik gewoon van gister hoor. Pre-moederschap had ik soms wel meerdere keren per dag wat anders aan, en de laatste mode was heel belangrijk. Nu is het alleen belangrijk dat de meiden er leuk en verzorgd uit zien en mama loopt er wel 2 meter achter dan valt ze niet zo op.

Waar ben ik gebleven en wie is die vrouw die er voor in de plaats gekomen is? Als ik het schrijf vind ik het wel heel verdrietig hoor om mezelf zo neer te zetten maar helaas is het waar en ook het gevoel wat ik er bij heb is helemaal waar. Ik voel met als vrouw niet belangrijk ik ben alleen moeder.

Dat is toch niet zoals het hoort?

En belangrijker nog: hoe krijg ik mezelf weer terug?

Ik vind het helemaal gewelig om voor mijn meiden te zorgen hoor maar ik vind het niet zo geweldig dat ik in de 3,5jr dat ik nu moeder ben mezelf ergens heb laten liggen en haar vergeten ben.. Ik ga zoeken naar haar en ik hoop dat jullie kunnen helpen met zoeken hoor ;-) Vertel het me hoe ik haar sneller kan terug vinden want ik zou eigenlijk niet eens weten waar ik moet beginnen. En stiekem hoop ik dat hier moeders zijn die haar ook kwijt zijn geweest en uiteindelijk toch weer hebben gevonden. HELP!

11 jaar geleden

Vooral zo doorgaan...hi,hi

11 jaar geleden

Ja hé?! Vind ik ook :D

11 jaar geleden

Hartstikke goed van je!!!!!

11 jaar geleden

Ik heb besloten dat ik mijn vrijdagavond voor mezelf ga inrichten :D Dan heb ik namelijk koor repetitie en door alle omstandigheden met Suzannah was het vaak dat ik te moe was om te gaan. Mijn man is eht eens dat ik daar mijn tijd aan moet gaan besteden en overdag mijn energie moet sparen zodat ik 'savonds lekker kan gaan zingen. En dan moet ik van mezelf make-up op doen en mijn haar los dragen. Eens kijken hoe dat gaat ;-)