{{ message.message }}
{{ button.text }}

Who run the world

Moeders

Afbeelding blog 'Who run the world     ' Achtergrond blur afbeelding

Wat ik heb ik een diep respect voor al die moeders die momenteel alle EXTRA zorg rondom de kinderen gewoon fantastisch oppakken. Hadden we voorheen dagelijks al onze handen vol en was het vaak een race tegen de klok, hebben we nu zeeën van tijd met aan elk ledemaat een kind. Daar komt nog eens bij dat we naast onze zorg voor de kinderen, naast het gewone dagelijkse huishouden, naast de huiswerk opdrachten van school; ook nog eens vanuit huis voor onze baas werken. En het lukt ons (vaak) met een lach op ons gezicht.

Dit soort mega klussen lukt toch alleen als je een moeder bent. Een moeder heeft namelijk een of ander oerinstinct in zich zitten wat loskomt op het moment dat de veiligheid van haar kroost in het geding komt. En de veiligheid van haar kroost is momenteel in gevaar, evenals die van haar ouders of anderen. Daar doet een moeder het dus het beste op!! Wat een kracht, wat een creativiteit en wat een doorzettingsvermogen staat er dan in haar op. Wat heb ik een diep respect gekregen voor al deze moeders in deze moeilijk tijd die het maar gewoon even doen met haar kinderen. Vastgeplakt aan de muur of achter het behang, we mogen best onszelf dagelijks even in de spiegel aankijken en zeggen hoe trots we op ons zelf zijn en maar gewoon weer de dag tot een goed einde gebracht hebben.

Als we dan eindelijk onze lieve kinderen in slaap gekust hebben en heel zachtjes de trap afgelopen zijn, wacht onze liefhebbende man nog vrolijk met een wijntje en een kaasje.... En natuurlijk voel je als moeder ook nog de tijd en ruimte om je partner even aandacht te geven, zodat je hem na de eerste slok wijn al voelt draaien. Je wenst je lieve man welterusten en nog voordat je je kussen ziet ben je al in slaap gevallen. Om vervolgens nog minimaal 5 keer in de nacht je jongste kind gerust te stellen en de volgende ochtend hetzelfde ritueel zich weer herhaalt.

Wie heersen er over de wereld??

MOEDERS

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je