{{ message.message }}
{{ button.text }}

When will it stop

Afbeelding blog 'When will it stop' Achtergrond blur afbeelding

Corona…

Ik vind het bijzonder en ergens ook knap dat mijn zoon van 3 jaar oud weet wat Corona is en zelf ook wat regels weet. Hij helpt mij herinneren wanneer ik naar de winkel ga dat ik een mondkapje moet meenemen. Want eerlijk waar.. het zit soms nog niet helemaal in mijn systeem.

Op het moment dat we het nieuws kijken en iemand geen mondkapje draagt zegt hij: mama kijk, daar is geen corona! En hij weet dat alles dicht is.. want ja we kunnen niet maar Monkeytown, dierentuin of naar de peuterspeelzaal. Ik ben blij dat hij nu goed in z’n doen is en lekker veel alleen kan spelen. Ik zit vrijwel fulltime thuis met twee kids.

Ergens vind ik het een voordeel, zodat ik alles meekrijg van Hailey haar ontwikkeling. Ze is al bijna 6 maanden oud! Maar soms komen de muren wel op me af… Herkenbaar mama’s? Het is eigenlijk elke dag hetzelfde, maar toch vliegen de dagen voorbij. Soms zo dubbel.

De regels worden nog strenger dus dit gaat wel even pittig worden. Ik probeer me zoveel mogelijk te concentreren op het positieve. Wij zijn gezond, we hebben werk en ook heel belangrijk… we vervelen ons nooit.

Komen jullie de dagen een beetje door?

Succes mama’s en papa’s!! Nog even volhouden.. 


Kom je mij volgen op Instagram? :) Hier deel ik meer over de dagelijkse dingen met de kids..  :  littlenuggetscompany

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je