Snap
  • Mama
  • #kids
  • Corona
  • lockdown
  • thuismama

When will it stop

Corona…

Ik vind het bijzonder en ergens ook knap dat mijn zoon van 3 jaar oud weet wat Corona is en zelf ook wat regels weet. Hij helpt mij herinneren wanneer ik naar de winkel ga dat ik een mondkapje moet meenemen. Want eerlijk waar.. het zit soms nog niet helemaal in mijn systeem.

Op het moment dat we het nieuws kijken en iemand geen mondkapje draagt zegt hij: mama kijk, daar is geen corona! En hij weet dat alles dicht is.. want ja we kunnen niet maar Monkeytown, dierentuin of naar de peuterspeelzaal. Ik ben blij dat hij nu goed in z’n doen is en lekker veel alleen kan spelen. Ik zit vrijwel fulltime thuis met twee kids.

Ergens vind ik het een voordeel, zodat ik alles meekrijg van Hailey haar ontwikkeling. Ze is al bijna 6 maanden oud! Maar soms komen de muren wel op me af… Herkenbaar mama’s? Het is eigenlijk elke dag hetzelfde, maar toch vliegen de dagen voorbij. Soms zo dubbel.

De regels worden nog strenger dus dit gaat wel even pittig worden. Ik probeer me zoveel mogelijk te concentreren op het positieve. Wij zijn gezond, we hebben werk en ook heel belangrijk… we vervelen ons nooit.

Komen jullie de dagen een beetje door?

Succes mama’s en papa’s!! Nog even volhouden.. 

Kom je mij volgen op Instagram? :) Hier deel ik meer over de dagelijkse dingen met de kids..  :  littlenuggetscompany

3 jaar geleden

Ik vind het heel erg, dat een kind je moet herinneren om een muilkorf. Niemand zou dat ding op moeten zetten. Wij worden bedonderd door de regering,