{{ message.message }}
{{ button.text }}

What the heck...Hoe dan?!

Vechtende kids, wanneer grijp je in, hoe grijp je in? Is dit überhaupt normaal?! Waar is het ouder handboek?!

Afbeelding blog 'What the heck...Hoe dan?!'

Vaak kijk ik naar mijn twee jongens en denk ik: Hoe dan?!

Hoe geef ik ze beide de aandacht die ze nodig hebben? Hoe trek ik een kind niet voor? Hoe blijf ik consequent? Hoe vul ik hun liefdestankjes? Hoe geef ik ze een goed moraal kompas mee? Hoe ben ik een goede moeder?

Misschien allemaal gewetens vragen die op mijn prestaties gericht zijn, maar zeker wel met de bedoeling om allebei mijn kindjes net zoveel lief te hebben als de ander. En ze niet tekort te doen. En ze dat mee te geven wat ze nodig hebben om evenwichtige volwassenen te worden.

Vandaag stond ik te kijken naar een gevecht om een deken. En ik betrapte mezelf erop. 

Wie zou het gevecht winnen? Het deed me enigszins gniffelen omdat ik met mijn zussen net zo hard gevochten heb. Totdat een van je kinderen een pluk haar van de ander beet heeft...... en dan moet je de verantwoordelijke ouder zijn die je kinderen een moraal kompas aanleert?! Ooow ja....dat hoort ook bij het "ouder" zijn.

Is het normaal dat deze twee elkaar letterlijk de haren uit het hoofd trekken? Hoe straf ik gepast? Hoe zorg ik als ouder dat ik de ontwikkeling van mijn jongens niet beschadig..

Hoe reageer ik gepast?

Begrijp me niet verkeerd, alhoewel iedere ouder hierover nadenkt, is advies altijd welkom, maar ik wil gewoon even..

Gewoon even delen dat ik af en toe denk 

What the heck..... Hoe dan mensen?!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je