Snap
  • Mama
  • Gezond

What The Flower! Wat Een Haaruitval!

Holly macaroni wat een haaruitval heb ik sinds de bevalling van mijn dochter Lola, ik kan er zo een muts van breien! Heb jij dat ook?

Klinkt dit herkenbaar of ben ik echt de enige die overal in huis, in mijn eten, in de handen van mijn baby en werkelijk echt OVERAL hare van mijzelf vind. Dat ik überbaubt nog een volle bos krullen op mijn hoofd heb staan is me een raadsel. 

Ik hoor wel vaker dat je tijdens je zwangerschap weinig haren verliest en je deze na de geboorte vaak alsnog verliest. Maar met deze mate, man... het is echt ongelooflijk! Ik voel me net zo'n hond die in de rui is. 

Als ik 's ochtends opsta kam ik eerst (met mijn handen) door mijn haar om alle losse haren er uit te "vissen", dan heb ik er al gauw zo'n 50 te pakken... gedurende de rest van de dag kom ik ze nog steeds OVERAL tegen. Nou ben ik niet vies van een haar, maar het is toch wel irritant als je ze de hele dag terug vindt in je ontbijt, op de tafel, op je kleren en in de handjes van je dochter...

Mijn dochter kan er trouwens ook wat van, die doet gezellig met mama mee. Gelukkig zijn haar haartjes niet zo lang als die van mama. Hopelijk krijgt zij er een mooie bos haar voor terug.

Hopelijk ben ik snel klaar met dit haarfestival en blijven mijn overige haren lekker op zijn plekje zitten. 

Heb jij hier ook last van (gehad)? Hoelang duurde dit bij jou?

9 jaar geleden

Bij mij is het inmiddels weer normaal. .. Dus er is hoop. . Hihi

9 jaar geleden

Vreselijk! Helemaal gek wordt ik er van, O-VE-RAL kom ik mijn haren tegen! Op de vloer, op de bank, in bed, op mn dochter.. en dat terwijl ik tijdens de zwangerschap niet gek veel minder verloor dan voorheen... pfffff hoop dat het snel weer 'gewoon' is...

9 jaar geleden

Nou. .. Ik ben benieuwd. .. Gelukkig zie je er niets van. ..fiewwe

9 jaar geleden

Heel herkenbaar, tijdens de zwangerschap verloor ik heel weinig haar en haalde dat na de bevalling weer in. Handen vol zaten in de borstel. Maar wees niet bang, dat gaat gewoon weer over. Ik heb mijn oude haar weer helemaal terug gekregen. Alleen hoelang het geduurd heeft,,,,,weet ik niet meer. Maar het is dan ook alweer even geleden (de jongens zijn 6 en 9).