{{ message.message }}
{{ button.text }}

What makes my baby perfect TAG

MummySuze kwam vorig weekend met de blog: What makes baby perfect? Leuk om bij stil te staan!

Afbeelding blog 'What makes my baby perfect TAG'

MummySuze kwam vorig weekend met de blog: What makes baby perfect?

https://www.mamaplaats.nl/blog/what-makes-baby-perfect

Gezien ik echt fan van TAG blogs ben vond ik het wel het proberen waard of ik ook 5 dingen kon vinden die onze 'baby' perfect maken. Inmiddels is hij al een kleine dreumes, maar er zit nog genoeg baby in hem om deze TAG te kunnen doen. Natuurlijk vinden wij als ouders zowiezo onze kinderen perfect, maar ondanks dat wij dat allemaal vinden zijn onze kinderen toch ook weer stuk voor stuk uniek. Het was best nog wel pittig om dingen te vinden die anders waren dan haar dingen, maar het is gelukt! Dit zijn de 5 dingen die ons zoontje perfect maken. Op de foto bij deze blog was ons zoontje nog geen week oud.

1 Dat hij de perfecte mix tussen mij en mijn vriend is.

Vaak is er bij ons in de familie discussie over op wie ons zoontje nou eigenlijk lijkt. Hij is nu net 1 jaar en we zijn wel tot de conclusie gekomen dat hij op ons allebei lijkt, maar daardoor dus ook gewoon zijn eigen look heeft. De vorm van mijn ogen en de blauwe kleur van mij, inmiddels wel iets lichter dan toen hij net geboren was... Een licht groenig randje om de pupil net als de kleur van zijn vaders ogen. De hoofdvorm van zijn vader. De oren van mij. En de kleine mond net als ijn vader in combinatie met de vollere lippen van mij :) Voor ons is hij dus gewoon perfect!

2 Dat ondanks dat hij zo snel veranderd we toch dingen terug herkennen van de 3d echo

Wij hebben een 3d echo laten doen, omdat we heel nieuwsgierig waren over hoe hij er een beetje uit zou zien. De grootste kenmerken die we toen zagen, zoals de vorm van de mond, zijn kinnetje en zijn neusje waren toen hij net geboren was precies hetzelfde als op die echo. Inmiddels is hij al flink veranderd. De vorm van zijn hoofd is langer geworden, hij heeft dikkere wenkbrouwen en ook al 6 tandjes. Maar die ene kenmerken heeft hij dus nog steeds!

3 Dat hij zo gezond is. Op een snotneus en wat verhogin na de inentingen na

Natuurlijk heeft ons mannetje ook wel eens een snotneusje gehad. Gelukkig dan weer niet zo erg dat het verstopt zat. Ook heeft hij na elke inenting wel verhoging gehad. En hij heeft 1 x overgegeven, maar toen had hij duidelijk te veel gegeten. Maar verder is hij nog nooit ziek geweest. Dit moet ik natuurlijk wel even afkloppen, want ik houd het graag zo. Hij heeft ook wel een paar dingejtes waar we ons zorgen over hebben gemaakt, maar dat bleek ook allemaal niks ernstigs te zijn.

4 Dat hij al zulke duidelijke voorkeuren heeft. Rood, draaiende dingen, lampen en muziek

Echt een minimensje met een eigen smaak. Als er allemaal blokjes voor hem liggen pakt hij standaard steeds de rode. Die blijft hij dan vast houden terwijl hij ondertussen de andere blokjes onderzoekt. Ook met ander speelgoed pakt hij steeds de rode delen. Zijn favoriete liedjes zijn roodkapje van de sprookjesboom en rotten to the core van Disney. Hij heeft dit een keer op tv gezien en sindsdien gaat hij helemaal uit zijn dak als we die liedjes voor hem opzetten. Ook heeft hij een obsessie met dingen die kunnen draaien. Wielen, doppen, ronde blokjes. En al vanaf dat hij nog echt een klein babytje was bestudeerd hij overal waar hij komt grondig de lampen. Als iets licht geeft trekt dat meteen zijn aandacht.

5 Dat hij zichzelf goed kan vermaken, maar ons ook zeker nodig heeft. Alles op zijn tijd :)

In principe kan hij urenlang spelen met een simpel iets als een sok. Maar er zijn ook momenten dat hij begint te huilen zodra we even naar een andere kamer gaan. Soms is dat vervelend, bijvoorbeeld als ik de was boven even op wil hangen. Maar ik vind het toch ook wel lief dat hij dus wel graag bij ons wil zijn.

Durf jij de uitdaging ook aan? Welke 5 dingen maken jouw baby perfect?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je