{{ message.message }}
{{ button.text }}

What?!

Ik ben aan het daten ? eindelijk, na 3 jaar, iemand die me serieus neemt.

Afbeelding blog 'What?!'

Als jullie mijn blogs hebben gevolgd, weten jullie dat mijn date-leven DRAMA is. En nu, heb ik eindelijk een man, die respecteert hoe Mn leven is gelopen, er geen problemen mee heeft dat ik kinderen heb, we hebben een hele goede klik, kan ontzettend om hem lachen en door hem voel ik me goed.

Ik ken hem nog van vroeger. Toen ik 15 was hebben we een vluchtige ‘relatie’ gehad van 3 maanden, wat over is gegaan vanwege de afstand (we woonden 30km van elkaar, nu met de auto is dat geen probleem, maar toendertijd met de trein was dat wel een probleem 🙈)
Nu zijn we elkaar weer tegen gekomen, en hij laat me net zo goed voelen als toen, ik heb het leuk en ben heel benieuwd wat de toekomst me brengt.

MAAR NU DIT!
Mijn ex (de vader van mijn kids) kent hem ook. Ze hebben bij elkaar op school gezeten en nu begint hij dus; ‘Ik mag hem niet’. Nee ze hebben elkaar nooit gemogen, dat wist ik al. Maar waar ik dacht, we zijn nu allemaal volwassen, iedereen veranderd in een tijdsbestek van 12 jaar heel veel, dat kunnen we allemaal achter ons laten (er is niks ergs gebeurd tussen ze hoor, is waarschijnlijk gewoon mannelijke bezitterigheid ofzo), en mn ex zou misschien blij voor me kunnen zijn.

Nu kwam er naar de opmerking; ‘Ik mag hem niet’ ook nog de opmerking; ‘en omdat ik de vader van je kinderen ben vind ik dat je er rekening mee moet houden dat ik hem niet mag en er niet meer van maken dan oude vrienden’.

WHAT?!

Ik wist niet waar ik het zoeken moest. Ik mag me niet open stellen voor iemand die mij goed laat voelen, omdat hij hem niet mag?!

Overdrijf ik nu, moet ik niet naar hem luisteren, of moet ik hier echt rekening mee houden?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je