{{ message.message }}
{{ button.text }}

werkende man en nu thuis.

eerst zit je niet 24/7 op elkaars lip en nu in ene wel.

Afbeelding blog 'werkende man en nu thuis.'

volgens mijn ben ik niet de enige, die op deze moment en gebeurtenis moeilijk heeft met dat je man ook thuis is.

voor de kinderen werkte ik ook gewoon en zagen we mekaar echt alleen tijdens het eten en als we op bed gingen en de volgende dag even in de ochtend en dat was het wel zo'n beetje

naar een tijdje werd ik zwanger en ben ik gestopt met werken om me volledig op onze kleine te richten naar een tijdje weer zwanger, dus 2 kids toen werd ik ziek. (lees andere verhaal)

naar dat we dat hadden gehad en ik weer beter was en de kinderen naar school gingen begon de vervelling in te slaan, heb ik me weer gericht op solliciteren en kreeg ik een baan bij een winkel naar een half jaar hebben gewerkt we te horen gekregen dat de winkel failliet was en we moesten hopen of we door de nieuwe eigenaar mee mochten naar het nieuwe zaak.

maar jammer genoeg mochten we niet mee, dus kwam ik weer thuis paar weken later weer begonnen met solliciteren en werd ik gebeld maar kwam ik er ook die zelfde dag er achter dat ik weer zwanger was happy ja tuurlijk wens was altijd 3 kids maar ja was ziek geweest dus de kans dat ik nog weer zwanger kon worden was wel wat kleiner.

maar ja dus zwanger en eventueel een nieuwe baan gelijk aan de telefoon gezegd ben wel zwanger weet niet hoe jullie daar in staan, en het was gelijk duidelijk ze moesten iemand hebben die volledig in de winkel wou staan na dat ging mijn niet lukken.  (jammer)                    met mijn man in gesprek gegaan, dan ga maar eerst volledig voor de kids zorgen en zien we het later wel als de laatste ook naar school gaat.

nu met 3 kids thuis red ik me aardig goed heb ik mijn draai gevonden met het dagelijkse leven maar ja nu met het hele corona gebeuren zit mijn man ook thuis, die is docent nu dat die thuis is en de kids ook zijn er meer kleine dingen waar hij maar ik me ook aan erger niet alleen dat hij maar alleen zit maar ook naar zijn les tijd doet die ook nog eens niks in huis, voor dit hele gebeuren als hij thuis kwam deed die nog wel wat met de kids (bos in, lezen, buiten fietsen) maar nu is alles moeilijk een vraagje wil je even broodsmeren is al een diepe zucht.

we moeten dit allemaal samen doen, maar soms heb ik het gevoel dat ik het allemaal alleen doe.

wees sterk voor ons alle 

samen maken we de wereld weer mooier


het typen van deze dingen maakt me wat rustige in me hoofd.


kus....

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je