{{ message.message }}
{{ button.text }}

werkende, maar dit moment werkloze mama

Afbeelding blog 'werkende, maar dit moment werkloze mama' Achtergrond blur afbeelding

Hallo allemaal,

Sinds vandaag ga ik aan de slag als blogger bij mamaplaats, naar aanleiding van een mailtje. Half maart ben ik werkloos geraakt vanuit de sector Kinderopvang. Ik heb een personeelszaken achtergrond. Wanneer het slecht gaat met bedrijven, wordt er eerst op die afdelingen bezuinigd. Erg vervelend, maar anderszijds, dat wordt fulltime genieten van mijn 2 dochters, Lisa 3 jaar en Emma van bijna 2 jaar.

Ik heb er wel een beetje een spannend gevoel bij. Vanaf 15 mei gaan ze niet meer naar de opvang, dus ben ik pas echt fulltime moeder. Nu ben ik zo bang dat ik in een sleur terecht kom en niet meer de moeder ben, zoals ik ben als ik werk. Werk motiveert mij om het beste uit het moederschap te halen en de rol van mama zo goed mogelijk in te vullen. Ik klaag verder helemaal niet over het feit dat ik fulltime mama mag zijn hoor, want er is niets zo mooi om de eerste jaren van je kinderen volledig mee te maken. Daar ben ik 100% van overtuigd. Alleen het gevoel van fulltime mama beklemd mij. Misschien moet ik het gewoon een plekje geven en me niet zo druk maken.

Hoe zien jullie de rol van een goede mama eigenlijk? Een werkende mama? Een thuisblijf mama? Of is er nog een andere invulling? Ik ben er erg benieuwd naar!

In ieder geval: de zomer is in aantocht, dus de dagelijkse invulling gaat vast en zeker goedkomen en zeg ik over een tijdje, "waar heb ik mezelf druk om gemaakt".

Fijn weekend allemaal,

De drukmakende mama

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je