{{ message.message }}
{{ button.text }}

Werken tijdens de Feestdagen

Tja deze Mama moet ook tijdens de feestdagen werken, dat is soms lastig combineren.

Afbeelding blog 'Werken tijdens de Feestdagen'

Aangezien deze Mama in het Toerisme werkt moet ik ook tijdens de feestdagen werken en dat is af en toe lastig combineren.

Normaal gezien wordt er op het werk overlegt en gevraagd welke feestdag je wilt werken. Het betreft dan 1e Kerstdag, 2e Kerstdag en Nieuwjaarsdag. 24 december en Oudjaarsdag is bij ons geen feestdag en druk op het werk. Alleen dit jaar is het anders gegaan. Er is helaas geen overleg geweest wie welke feestdag wilde werken, maar gewoon ingepland. Beetje lastig. Normaal werk ik altijd 1e Kerstdag en dan gaan we daarna door naar mijn vader en stiefmoeder. We blijven daar dan altijd met z'n alle slapen en 2e Kerstdag naar de verjaardag van de beste vriend van mijn vriend. Helaas moest ik dus 2e Kerstdag werken. We moesten dus met twee auto's naar mijn vader en stiefmoeder. Ook moest ik 2e Kerstdag vroeg weg en was ontbijten met z'n alle er dus niet bij. En daarna waren we dus pas laat bij de verjaardag.

Ook moet ik dit jaar Nieuwjaarsdag werken. Iets waar ik het niet helemaal mee eens ben. Waarom moet ik twee feestdagen werken en andere maar één of sommige collega's zelfs helemaal niet. Beetje raar. Maar goed dat betekend dus wel dat ik een extra feestdag in 2016 vrij heb! Normaal gezien werk je 3 feestdagen per jaar. Ik heb deze week dus al de 1e te pakken! 

Al met al niet echt fijn om op een feestdag te werken, wel is het maar een paar uur en dubbele uren. Ach ja we zitten het wel gewoon uit. Komt goed ;-)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je