{{ message.message }}
{{ button.text }}

Werken of thuisblijfmamma

Al enige tijd heb ik geen werk en sinds kort ook geen inkomen meer, hoe lossen jullie geldproblemen op?

Afbeelding blog 'Werken of thuisblijfmamma'

Wat een ellende. Ik ben al ruim 2 jaar uit de running zoals ze dat zo mooi zeggen. Ik solliciteer regelmatig, zeker omdat ik  nu geen inkomen meer heb. Gelukkig heeft mijn man wel inkomen, waardoor we nog enigszins kunnen leven, maar een extraatje zit er nu even helemaal niet meer in. Helaas. Zelfs de traditie van ons gezin om cadeautjes te kopen met kerst kunnen we dit jaar niet doen. Ik vind het echt een ellende.

Het lukt dit jaar zelfs niet eens een cadeautje te kopen voor de verjaardag van mijn zoontje. Gelukkig wilde mijn zoontje een nieuwe kamer. Dus een gratis bed met lattenbodem op de kop weten te tikken en ik had nog verf. Meneer meegenomen naar de bouwmarkt en hem de verf voor de muren uit laten kiezen en betaald met een bon die ik nog had. Zo kunnen wij mijn zoontje toch iets geven wat hij graag wil en heeft het ons weinig gekost.

Het voelt niet goed om op deze manier met geld om te moeten gaan, maar mijn man en ik willen ons niet in de schulden steken.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je