{{ message.message }}
{{ button.text }}

Werken in de zorg & een baby!

Afbeelding blog 'Werken in de zorg & een baby! ' Achtergrond blur afbeelding

Werken in de zorg| ‘t is iets wat ik altijd heel gemakkelijk deed. Geef mij maar die avonddienst of ja ik doe de nachtdienst! Maar met de komst van the kiddo heb ik nu juist een afkeer voor nachten.. Oh als ik maar niet de nacht in moet! 

Zelf werk ik het liefste avonddiensten tot 23.00u. Fenna slaapt nu vaak bij mijn eigen ouders. Want als ik begin om 15.00u is the man at this house ook nog aan t werk en die heeft s’avonds weer sport tot 21u. En Fenna slaapt dan al. 

Voorheen haalde ik haar dan om 23.30u op bij mijn ouders, vind ik ook niet erg alleen wel sneu om haar dan weer wakker te moeten maken. En als mijn eigen moeder (je raad t al, werkt ook in de zorg) dan sochtends 7u weer een dagdienst heeft, moet ze zo lang wachten tot ik klaar ben met werken. 

En als ik een dagdienst heb die begint om 7u breng ik haar ook naar mijn ouders. Ik mag blij zijn dat mijn ouders zo ontzettend van Fenna genieten & zo vaak als nodig op willen passen & zelf aangeven ze slaapt hier vannacht hoor! 

Maar hoe doen jullie dat eigenlijk? Haalt jullie man de kids op bij opa & oma of de opvang? Ik denk toch dat dat t meeste voorkomt, but let me now! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je