{{ message.message }}
{{ button.text }}

werken als moeder , ik vind het heerlijk

ik kreeg gister kreeg ik de opmerking van een oudere collega : ik vind het maar knap hoor , hoe je alles zo doet. ik schrok van deze lieve opmerkingen door deze lieve opmerking kreeg ik weer een stukje bevestiging dat ik goed bezig ben

Afbeelding blog 'werken als moeder , ik vind het heerlijk' Achtergrond blur afbeelding

na een verlof van ruim 6 maanden ben ik weer heerlijk aan het werk, 35 uur in de week. is dat veel ? af en toe wel het zijn toch wel 5  dagen. in december veranderd dat in 31 uur en ga ik van 5 volle dagen naar 4 dagen, een dagje extra met me kindjes. op mijn werk vinden ze het maar knap 5 dagen en 2 kids en een huishouden en een vriend hoe houd je alles op de reels. dat gaat echt allemaal vanzelf ik denk ook echt dat alles zo goed verloopt omdat ik het ook echt leuk vind om te doen en niet erg. ik ben echt geen thuisblijf moeder en dat heb ik echt gemerkt tijdens mijn verlof. ik snakte echt naar iets anders en met dat hele covid-19 gebeuren kan je al niet veel doen. en de gedachten dat ik weer kon gaan werken bracht mij echt vreugde. even mijn wereldje wat groter en andere gesprekken. het klinkt nu ect alsof ik het niet leuk vind met mijn kinderen maar dat is echt niet zo ik vind het heerlijk met ze en houd zielsveel van deze kleine mini mensjes 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je