Snap
  • Mama

werkeloze mama die zich nutteloos voeld

Ik ben een mama van twee, en net voor ik met verlof ging van mijn tweede baby hield weer een keer mijn contract

Phoe wat een gedoe. ik ben een thuis zittende moeder niets mis mee natuurlijk maar zo niets voor mij ik voel me nutteloos ik heb het idee dat ik sneller boos word op mijn kinderen en waarom omdat bedrijven tegenwoordig niet meer doen aan vaste contracten. Laat dit nou ook zeker niet de eerste keer voor mij zijn wand in mijn hele leven heb ik nog nooit een vast contract gehad. ( let op ben net 29 dus hele leven is vanaf een jaar of 20 hihi) Maar moe word ik er wel van en een echt excuus krijg je nooit ik heb zo veel dingen gehoord dat ik van narigheid niet meer weet of het nou komt doordat ze gewoon geen vast contract geven of omdat het aan mij lig en ik niet goed genoeg ben (al zou je bij het laatste verwachten dat het dan bij contract nummer 1 al ophoud ). Vind ik dit moeilijk ja heel erg op moment zit ik al 9 maanden thuis met verlof erbij en ik ga me steeds erger voelen ik doe niets heb twee kids en ja daar zorg ik heel goed voor het zijn twee schatten van meiden maar ik weet zeker dat ik een lievere moeder was toen ik werkte en ik werkt niet veel hoor maar 2/3 dagen meer wilden ik niet wand ik wilden ook graag bij mijn kinderen zijn maar nu 7 dagen in de week en 24 uur per dag moet ik zeggen dat ik het steeds moeilijker vind ik wil werken ik wil die extra centjes verdienen zodat ik niet 10 kier hoef na te denken of ik dat enen dingetje wel mee kan nemen. En ja ik weet het gaat de kinderen niet om spullen en geld maar om liefde en geborgenheid maar ik weet gewoon zeker dat ik een lievere mama ben als ik een paar uurtjes per week mag werken. En ook mijn schoonouders zouden het wederom weer heerlijk vinden om op hun kleinkinderen te passen.

zo ik heb even mijn hart gelucht en hoop nog steeds snel op een leuke vaste baan.

groetjes van een thuis zittende mama waar niets mis mee is en goed in werken is

10 jaar geleden

Succes met zoeken. Ik zou het ook niet kunnen en ben stiekem wel een beetje blij dat mijn verlof er bijna op zit. Dan weer lekker 3 dagen per week werken (waar ik ook gemist wordt, gelukkig!). Aangezien het vakantieseizoen weer gaat beginnen: misschien iets bij jou in de buurt waar je kunt solliciteren voor een seizoensbaan. Dat is tenminste iets?!?!

10 jaar geleden

Kan me voorstellen hoe jij je voelt, zou ook niet volledig thuis kunnen zitten. Hoop dat je snel weer een baan vindt, succes!

10 jaar geleden

dank je anders ik wel en ik weet ben kok maar wil dat niet doen is niet eerlijk tegenover mijn kinderen maar solliciteer op alles war rond de 15 uur licht wan veel wil ik niet werken

10 jaar geleden

Ik hoop dat je snel een baan vindt...veel succes!