{{ message.message }}
{{ button.text }}

Werk je of ben je een thuisblijfmama?

Afbeelding blog 'Werk je of ben je een thuisblijfmama?'

Tja, dit stukje was eigenlijk als vraag bedoeld, maar helaas heb ik in dit geval aan 50 woorden echt niet genoeg, vandaar maar een vraag in blogvorm!

Even lekker nieuwsgierig:

voor mijn gevoel zijn er in verhouding op Mamaplaats heel veel thuisblijfmama`s. Ik heb respect voor allebei. De balans vinden tussen werk en gezin valt niet altijd mee, maar ook je 'werk' als thuisblijfmama gaat gewoon 24/7 door. In mijn vrienden / kennissenkring  ken ik  zelf maar één mama die niet buitenshuis werkt, waardoor ik eerlijk gezegd altijd dacht dat minstens 90% van de moeders buitenshuis werkt. Nu blijkt dat ik daar behoorlijk naast zit. Als ik ga kijken naar de gegevens van het CBS, dan werkt in Nederland op dit moment een kleine 70 procent van de moeders. Ik ben benieuwd of dat op Mamaplaats ook zo is! Bij deze dan ook de vraag: ben jij een thuisblijfmama of heb je een baan buitenshuis??? ( en zo,ja, voor hoeveel uur? )

Heb je de keuze om wel of niet te werken naast de opvoeding van je kinderen bewust gemaakt of heb je er weinig invloed op gehad? ( dit kan zijn door werkeloosheid, ziekte, problemen met een kind, etc. )

Ik ben heel benieuwd!

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je