{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wereld prematuren dag.

Afbeelding blog 'Wereld prematuren dag.'

Een dag om bij stil te staan. En dag waar ik liever niet bij stil wil staan. Een dag die verschillende emoties oproept. Verdriet, gemis, trots, liefde en zo kan ik nog wel even door gaan.

Een confronterende dag. Over het internet veel verhalen over kinderen die wel mochten halen. Ik ben blij voor die kinderen en ouders en ook jaloers. Jaloers dat ons verhaal zo niet mag/mocht zijn. Dat wij onze dochter al bijna anderhalf jaar moeten missen. Niet wetend hoe je er vandaag uit zou zien. Hoe je het zou doen. Of je een lekkere mollige dreumes zou zijn..

En toch ook blij dat ons verhaal ook weer wel zo mag zijn. Dat onze kleine man alweer een half jaar mag zijn. En we zo van hem mogen genieten.

Sterkte en een dikke knuffel aan alle papa's, mama's, broertjes en zusjes die deze dag niet als positief kunnen ervaren..

En papa's, mama's, broertjes en zusjes die het positief kunnen na vertellen knuffel je kindje maar een boel extra vandaag!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #wereld, #dag

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je