{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wereld lichtjesdag

Afbeelding blog 'Wereld lichtjesdag ' Achtergrond blur afbeelding

Vanavond is het wereld lichtjesdag.🕯

Om 7 uur steken wij een kaarsje aan.


Een mooi moment voor de kindjes die worden gemist. De eerste keer wereld lichtjesdag vond ik heel erg spannend. Ik ging samen met mijn zus die toen hoog zwanger was. Samen hebben we wat traantjes gelaten. Het was zo mooi en voelde zo goed om daar te zijn samen met andere ouders die hun kindje moeten missen. 


Omdat Ally* vaak overal buiten valt voelde het voor mij extra spannend. Bang dat ze niet geaccepteerd zou worden. Toen ik hoorde dat iemand van mijn lotgenoten groepje zelf een wereld lichtjes dag organiseerde stelde ze mij gerust. Iedereen is welkom. Of je een kindje met een miskraam verloren heb of een kind in de bloei van zijn leven. Het gaat om het herdenken van jou kind.


En dat is ook het gevoel dat ik kreeg toen ik daar binnen stapte. De liefde en positieve energie was gewoon zo mooi. Ik vond het dan ook fijn dat er iemand was die ik kende. En ook het jaar er op was er iemand die ik kende van de lotgenoten groep. Ik kijk er elk jaar weer naar uit om die lieve mensen te zien en een avondje te hebben in teken van onze kindjes die worden gemist. 


Ik was dan ook blij verrast en vereerd toen ze vroegen of ons verhaal verteld mocht worden bij de volgende wereld lichtjesdag. Het is best spannend maar voel me ook mega trots dat ik daar vanavond mag staan en weer een beetje meer Ally* in de wereld te brengen.


⭐Gaan jullie vanavond naar een wereld lichtjesdag? Misschien samen met iemand? ⭐


Ik ben vanavond bij wereld lichtjesdag hoekschewaard (oud-beierland) maar er zijn nog veel meer locaties die je kan vinden op de site van wereld lichtjesdag.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je