{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wensen voor 2016 "count your blessings"

Het schrijven van kerstkaarten zet mij aan het denken. Wat wens ik mijn dierbaren in 2016 toe. Wat wens ik voor mezelf in 2016 ?

Afbeelding blog 'Wensen voor 2016 "count your blessings"' Achtergrond blur afbeelding

Wat wens ik zelf ?

Ik hoop en wens mezelf een goede gezondheid toe want 2014 en 2015 heeft in het kader gestaan van mijn zwakke gezondheid. Acute Leukemie heeft er voor gezorgd dat een goede gezondheid niet vanzelf sprekend is. 2014 heeft in het teken gestaan van overleven en gelukkig heb ik mij in 2015 kunnen bezig houden met herstel. Helaas werd ik aan het einde toch weer even terug geslingerd in mijn herstel. Maar de leukemie is onder controle en daar gaat het om.
Een goede gezondheid staat voor mij voor: in de plassen springen met mijn kinderen, wandelen in het bos, naar de dierentuin, speeltuin, de kinderboerderij, of gewoon samen met de kids boodschappen doen.

Ik wens mezelf voor 2016 weer een hersteld vertrouwen in mijn lichaam en een opbouwend herstel.

Ik hoop en wens mezelf veel geluk toe. Ondanks dat ik de afgelopen jaren veel heb meegemaakt; Relatie breuk; Nood gedwongen in getrokken bij mijn ouders; rechtszaken vanwege de omgangsregeling en alimentatie; mijn ziekte. Ben ik dankbaar voor alle mensen die ik heb ontmoet door deze vervelende gebeurtenissen.  Het heeft even geduurd maar het lijkt erop dat de ontmoetingen met deze personen zich begint uitbetalen.

Mijn hoger beroep voor de alimentatie is goed gekeurd en het lijkt erop dat mijn alimentatie bedrag word verhoogd. Aangezien ik geen werk of uitkering ontvang, is dit een welkome verhoging van mijn inkomen.
Ik heb een urgentieverklaring voor een woning gekregen waardoor ik eindelijk een plekje kan gaan zoeken voor mij en de kids. Mijn zoon gaat sinds kort naar de basisschool en zit op een fantastisch school. Het heeft me veel energie gekost om een goede plek voor hem te vinden. Maar hij zit nu op buiten gewoon fijn bijzonder onderwijs. Je ziet hem groter worden en zelf vertrouwen krijgen en daar word elke moeder gelukkig van. Het is jammer dat niet iedereen naar zo'n leuke school kan met zulke lieve leraren en pedagogische begeleiders. 

Toch wens ik mezelf toch nog meer geluk toe want ik kan nog wel wat gebruiken.

Ik hoop en wens mezelf een liefdevol 2016 toe.  Hele lieve mensen hebben voor de kids gezorgd toen ik 5,5 maanden bijna aan een gesloten in het ziekenhuis heb gelegen. Ook na mijn ziekenhuis opnamen zijn er lieve mensen geweest die veel voor mij en mijn kinderen hebben gedaan.  Toch heb ik me de laatste 1,5 jaar erg eenzaam gevoeld, ondanks dat ik veel lieve mensen om me heen heb. 2016 ga ik meer stilstaan hoe fijn het is om deze lieve mensen om me heen te hebben en me hiervoor meer open stellen. Want 2016 zal liefdevol zijn als ik me toe sta om liefde te ontvangen. Maar voornamelijk ook door heel veel liefde te geven.

Maar bovenal wens ik mezelf een liefdevol 2016, omdat liefdevol voor mij ook voor zelf acceptatie en compassie staat.

Ik hoop en wens mezelf veel creativiteit toe.  Het mogen bedenken wat ik allemaal zou kunnen maken, geeft me een blij gevoel. Het maken van iets, van een idee..... tot eindproduct. Geeft mij enorm veel voldoening

Ik wens mezelf creativiteit toe, want dat brengt mij vrijheid en rust.

Ik hoop en wens mezelf ook een dosis lef toe in 2016. Ik ga er vanuit dat ik 2016 wel weer kan gaan werken, een inkomen opbouwen en weer zelfstandig zijn. Mijn wens is om dan mijn coach praktijk te gaan opstarten om mensen te gaan coachen door stress volle situaties zoals scheiding, ziekte, rouw en burn-out. Ik heb prachtige ideeën en formules. Ik moet ze nu alleen nog gaan doen.

Ik wens mezelf een grote dosis lef om te gaan worden wie ik graag wil zijn.

Genoeg om dankbaar voor te zijn en genoeg te wensen.

Ik wens alle lezers van deze blog, een goede gezondheid, geluk, liefde, creativiteit en lef toe. Wat wens jij jezelf toe ?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je