{{ message.message }}
{{ button.text }}

Welkom nieuwe maffia!

(maar wanneer ga je weer?)

Afbeelding blog 'Welkom nieuwe maffia! '

HI lieve lezers,


Lees het 1e deel hier


Weet je? 

We bedoelen het allemaal goed in deze heftige tijd. Zolang je afstand neemt van elkaar, geen grote druktes opzoekt of wat dan ook. Dan is het toch al hartstikke goed wat we doen? Het is allemaal nieuw voor ons, we willen allemaal 1 ding, en dat is gewoon weer een gezonde wereld hebben. Waarin we geen corona hebben, of juist corona kunnen handelen.   

Ons ''oude'' leventje weer oppakkken, koffietje hier halen, koffietje daar halen. De kindjes de opa's en oma's weer lekker kunnen knuffelen, vrienden en vriendinnen knuffelen. content shooten, werken, mekaar niet aankijken of we vijanden zijn met overdraagbare virussen. De economie weer terug. Zekerheid. Gezondheid.

Daar wil ik mee afsluiten.


Laten we elkaar niet afkraken, naar beneden halen, negatieve reacties of intense meningen geven. Iedereen doet het anders. Maar dit is nooit anders geweest. Elke opvoeding is anders. Elke ouder is anders.

We zijn nog steeds mensen, met gevoel en zijn niet van steen. Iemand zei tegen mij dat je maar hier gewoon tegen moet kunnen.
Waarom? Omdat ik veel deel als Instagrammer/blogger/influencer . Maar hoe dan? En dan mag je gewoon alles zeggen of denken? We lezen alle reacties, we zijn allemaal wel (eens) onzeker en vooral op gebied van moederschap/parenting. Dus nee, ik kan er echt  ''down'' van zijn. Van mijn a propos. 

Laat staan als je écht bekend bent en je al die meningen naar je hoofd geslingerd krijgt? Ik zou geen oog meer dicht doen denk ik. Of groei je hier in, dat dit ook weer een levensles/ proces is? 

Anyway, voor je iets schrijft, wees ervan bewust dat dit een bepaald gevoel kan geven.

Wees lief. Wees gezond. 

Ik wil graag al mijn lieve volgers bedanken die mij fantastische en lieve berichtjes hebben gestuurd. Dit betekent super veel voor mij en ik voelde me er echt veel beter door! Heel erg bedankt!


Liefs,


Karine (mamashuisje.nl)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je