{{ message.message }}
{{ button.text }}

Welkom baby D.

Afbeelding blog 'Welkom baby D.'
Goedemorgen, Jullie kennen mij nog niet, maar ik zal namens papa en mama toch maar even een berichtje naar jullie sturen. Als we op papa en mama moeten wachten, kan het nog wel een aantal weekjes duren, want ik zit namelijk nog lekker warm in mama's buik. Het gaat hartstikke goed met mij. Ik ben al 36 weekjes oud en ik ben me druk aan het voorbereiden voor de grote reis naar de grote-mensen-wereld! Woensdag gaat mama weer naar de babydokter. Ze hebben de laatste keer verteld dat ze dan weer naar mij gaan kijken op een soort televisie. Best raar. Iedereen kan mij zien, maar ik niemand! Maar goed, als ik straks de grote reis heb afgelegd zal ik iedereen even goed bekijken! Ben ook wel erg nieuwsgierig naar alle mensen die mijn papa en mama allemaal kennen. Vandaag is mijn mama voor het eerst vrij. Zwangerschapsverlof heet dat geloof ik... Ik heb afgelopen nacht heerlijk liggen slapen, in de hoop dat mijn mama ook een beetje lekker kon slapen. Ik geloof ook wel dat ze dat heeft gedaan. Maar toch was het wel heel vroeg toen ik merkte dat ze weer ging lopen. Het was pas 05.30uur! Wel zielig hoor, op haar eerste vrije dag. Hopelijk kan ze die tijd nog een beetje inhalen vandaag of de komende dagen. Zij heeft het ook zo hard nodig hoor ik de babydokter vaak zeggen. Maar... Als zij wakker is, mag ik ook weer lekker spelen in mama's buik. Daar ben ik nu dus ook weer druk mee bezig! Meestal vind ze dat héél gezellig! Heel soms ook niet, want dan doe ik haar per ongeluk een klein beetje pijn. Dat is eigenlijk niet mijn bedoeling. Hopelijk kan ik dat straks goedmaken als ik in de grote-mensen-wereld ben. Verder gaat het echt supergoed met mijn mama (en papa natuurlijk). Ze zijn zo vreselijk nieuwsgierig naar hoe ik er uit zie. Of ik een jongen of een meisje ben, dat weten ze al. Maar dat zeggen ze tegen niemand, dat is hun geheimpje. Dus dat is voor jullie ook een grote verrassing! Leuk hè? Nou, ik ga weer lekker verder spelen in mama's buik. Hopelijk zie ik jullie ook snel! Papa en mama zullen jullie wel een kaartje sturen als ik in de grote-mensen-wereld ben!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je