Snap
  • Mama
  • Voeding
  • post_short

Welke recepten zijn goed voor je buik?

Ik ben benieuwd of jullie tips kunnen geven voor recepten om je buikje weer weg te krijgen

Ik ben nu bijna anderhalf jaar verder en heb nog steeds een soort zwangerschapsbuikje... Nu heb ik op internet gekeken of er recepten voor zijn, maar ik kom alleen maar op vage sites uit. Iemand tips??

10 jaar geleden

Daarom ja :( Ik heb gelezen dat je er niet komt met alleen buikspieroefeningen. Ik weet wel dat je het buikje weg kunt krijgen met oefeningen, veel water drinken en goede voeding. Maar welke daar ben ik nog naar op zoek. Komkommers werken wel, maar dat is het enige wat ik heb gevonden tot nu toe.

10 jaar geleden

ik heb een belachelijk dikke buik, en buikspieroefeningen helpen niet. ik heb het idee dat er iets met mijn spieren is, uitgelubberd ofzo. Ben ook al een ouwe mama dus misschien ook de leeftijd.

10 jaar geleden

Die werken dus niet, maar ik hoorde dat het in combinatie met bepaald eten wel lukt. haha die zijn gewoon jaloers, lekker laten kijken ;)

10 jaar geleden

Daar hoef je geen sorry voor te zeggen hoor, juist heerlijk! Ik heb ook niet echt een buik hoor, maar die stomme bolling blijft zitten en iemand heeft zelfs gevraagd of ik weer in verwachting was :( Te erg hahaha