{{ message.message }}
{{ button.text }}

Winterjas in de zomer kopen?

Overal zie ik de eerste erg leuke winterjassen al verschijnen. Is het waar dat veel mama's komende maand de winterjas al kopen?

Afbeelding blog 'Winterjas in de zomer kopen?' Achtergrond blur afbeelding

Op facebook en op de websites kun je er al niet meer omheen:

De eerste winterjassen voor je kids zijn al gearriveerd!

Is het nou gewoon een verkooppraatje of zijn er mama's die ook al in augustus een winterjas kopen? Om heel eerlijk te zijn word ik ook gewoon erg enthousiast van al die vrolijke warme jassen en vorig jaar heb ik ook de jas voor mijn zoontje in augustus besteld...hihi. ik ben benieuwd naar jullie reacties!!!!

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je