{{ message.message }}
{{ button.text }}

Welke baan wil ik later

Al lange tijd ben ik aan het solliciteren naar de baan waar ik voor heb geleerd. Maar die hele branche

Afbeelding blog 'Welke baan wil ik later'

Al lange tijd ben ik aan het solliciteren naar de baan waar ik voor heb geleerd. Maar die hele branche ligt gewoon plat. Althans hier waar we nu wonen in het Noorden. In de rest van Nederland gaat het iets beter maar ook daar liggen de banen niet voor het oprapen en ben je al snel 1 van de 100 sollicitanten. De werkgevers hebben het voor het zeggen en kunnen hun eigen super team samenstellen. Nu ben ik parttime aan de slag in de schoonmaak, maar of ik dit nou altijd zou willen blijven doen? Nee, dat weet ik heel erg zeker. Dit is echt niet mijn droombaan. Maar wat wil ik dan wel?

Nog even en Quin gaat naar de basisschool. Ik zou natuurlijk blij moeten zijn in deze tijd met een baan, maar als je geen lol hebt in je werk dan kan dit ook ten koste gaan van je thuis situatie. En dat is het laatste wat ik zou willen. Ook is het erg intensief en ben ik na een dag erg moe. Maar dan heb je weer die vraag, wat vind ik dan wel leuk om te doen? Ook dat is moeilijk om te zeggen maar ik heb zo een paar dingen die me leuk lijken om te gaan doen.

Zo zie ik het wel zitten om gastouder te worden, maar dan komt al snel de vraag zou ik niet mijn eigen kind daarmee te kort doen na een dag werken en heb ik er straks ruimte genoeg voor of wil ik dit juist bij iemand thuis gaan doen. Ik hou immers van kinderen en vind het erg leuk om ze te vermaken en verzorgen. De andere banen die bij mij passen zijn in het gebied van administratie. Maar dat gebied is heel breed, wat er wel weer voor kan zorgen dat ik sneller een baan zou kunnen hebben. Toch moet het ook een bedrijf zijn wat wel mijn interesse zou wekken en waar ik in door zou kunnen groeien. Maar dan komt het stukje er ook bij kijken dat ik daar niet voor heb geleerd. Of zou ik toch alsnog proberen terug te komen in de grafische sector.

Misschien stel ik op dit moment wel te veel eisen en moet ik toch nog even tevreden zijn met wat ik nu heb.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je