{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wel of niet doen

Afbeelding blog 'Wel of niet doen'

Wel doen of niet doen, en dat dan 20 keer. Zal ik nou gaan schrijven of niet, ik wordt aangemoedigd door thuis. ik n er gewoon over blijven nadenken en denken dat ik het toch niet kan.

Dus hier komt ie Poging 1, zal wel wat roestig zijn maar komt goed! Wie ben ik? Ik ben vrouw van, moeder van, dochter van, zus van en oh ja ook nog wel een vriendin van iemand. 

2 keer getrouwd, ja wel met dezelfde man hoor;) Gezegend met 2 heerlijke dochters. 30 jaar, bijna 31 maar daar hebben we het nog maar niet over. Hobby's zijn gezelligheid opzoeken, klussen (kan ik mooi de volgende keer over schrijven als mensen mijn blog lezen) en zingen. En ja mijn gezin vooral is mijn hobby.

Ik werk met mensen met beperking en dit doe ik nu al zo.n 12 jaar. Leuk, mooi maar zeker ook zwaar af en toe!

Ik zou kunnen vertellen over hoe ik mijn man heb leren kennen. Heel saai, ik zag hem. En ik dacht dat is de ware. Week later waren we bij elkaar. When you know, you know right?

De goede zwangerschappen lieten even op zich wachten ( op dat moment leek dat een eeuwigheid te zijn, maar het kan altijd langer zag ik om mij heen).

Bevalling 1 duurde 6 uurtjes. Erg kort ik weet het! Maar heb gezworen het klusje de volgende keer echt over te laten aan mijn man.

Maar gelukkig mocht ik 2.5 jaar later weer en na een 4 uur durende bevalling was daar dochter nummer 2. Ik weet het, erg kort. Maar is evengoed pijnlijk hoor;)

Nu ben ik vooral aan het genieten, en af en toe door het moederschap heen aan het worstelen. Want ja welke moeder heeft daar geen last van? Werken, gezin, huishouden, baby en peuter. Ergens moet ik mijn man en mijzelf niet vergeten. Tips? Kommaarop?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je