{{ message.message }}
{{ button.text }}

wel of geen kinderen bij nieuwe partner

wat zouden jullie doen als je een nieuwe partner zou krijgen?

Afbeelding blog 'wel of geen kinderen bij nieuwe partner'

Sinds een maand of 3 ben ik weer vrijgezel(ik vind het een heel raar woord maar goed) En nu zit ik de laatste tijd toch wel eens na te denken. Ik heb altijd heel stellig geroepen dat als er ooit een andere partner zou komen dat ik daar geen kinderen meer mee zou willen want ja ik heb toch twee schatten van jongens. Nu begin ik me toch af te vragen of ik mezelf gewoon niet wat wijs aan het maken ben geweest want eerlijk gezegd.....zou ik best nog meer kinderen willen hebben. Mijn ex vond twee genoeg en daar was ik als onze relatie was blijven bestaan ook gewoon tevreden mee geweest maar nu....nu kriebelt er toch wel wat. Niet dat ik al een andere partner heb of op het oog heb hoor maar toch...Ik zou echt best nog een keer zwanger willen zijn.

Wat vinden jullie ervan? Zouden jullie met een eventuele kinderen nog kinderen proberen te krijgen.Mijn tegenargument was altijd dat je dan kinderen van verschillende vaders zou hebben en dan zouden de kindjes van mijn ex elk weekend weg zijn en dat zou dan raar zijn. maar des te meer ik hieraan denk des te meer denk ik eigenlijk wat een onzinreden om het niet te doen. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Relatie, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je