{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wel of geen kerstkaarten versturen?

Het is weer zo ver, kerst staat voor de deur en elk jaar weer heb ik het zelfde dilemma. Wel of geen kerstkaarten versturen.

Afbeelding blog 'Wel of geen kerstkaarten versturen?' Achtergrond blur afbeelding

Nu heb ik er dit jaar een dilemma bij. Als ik ervoor kies wel kerstkaarten te versturen wat voor kerstkaarten doe ik dan. Normaal gesproken kies ik kerstkaarten uit die ik super mooi vind. Liever een paar euro meer uitgeven dan van die lelijke dingen versturen.

Al een paar jaar grappen mijn man en ik erover, kerstkaarten te vesturen met ons in lelijke truien en de katten op de arm. Uitgevoerd hebben we het nooit. Maar nu heb ik met een kind opeens nog meer opties.

De lelijke truien foto met katten en nu ook een kind erop is natuurlijk een optie en wordt alleen maar leuker met baby erbij. Maar is wel wat werk. En waar haal ik de lelijke truien vandaan voor mijn man, Nino en mij? Naja dat is me te veel werk voor zo kort dag.

Dan heb ik mijn man voor zijn verjaardag een tekening gegeven van onze kleine familie gemaakt door een meisje wat super leuk kan tekenen. Dus wat ik net beschreven heb hierboven maar dan zonder de lelijke truien en getekend. Die kan ik ook op de kaart zetten, best amusant. 

IMG_0349_2.JPG

Maar ik heb ook een fotoshoot laten doen van Nino en daar kan natuurlijk ook een kerstkaart van gemaakt worden. 

IMG_0350.JPG

Als laatste optie heb ik ook nog een van die foto's te gebruiken van de fotoshoot met daarop nog iets van kerst getekend. Een kerstmuts bijvoorbeeld.

Ik ben benieuwd, wat gaan jullie doen en wat zouden jullie het leukst vinden om zelf te krijgen van de opties hierboven? Ik ben er nog niet uit.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je