{{ message.message }}
{{ button.text }}

Weight Watchers: Focus op jouw succes!

Afbeelding blog 'Weight Watchers: Focus op jouw succes!' Achtergrond blur afbeelding
Voor onze leden is het belangrijk dat ze het behaalde streefgewicht ook op langere termijn vast kunnen houden. Dat betekent meer dan alleen gezond eten. Daarom heeft Weight Watchers 4 pijlers die bestaan uit het aanleren van gezonde gewoontes, support vinden in je omgeving, voldoende beweging en het maken van verstandige voedingskeuzes. Onze leden bevestigen dat het werkt: 97% zegt onze methode aan te bevelen bij vrienden.
 
Onze 4 pijlers
De pijlers zijn op basis van vele jaren wetenschappelijk onderzoek en analyses ontwikkeld. Onze jarenlange ervaring heeft geleerd dat ze stuk voor stuk even belangrijk zijn voor een blijvend afvalresultaat.
De Weight Watchers methode vergeleken met een “standaard” dieetNiets is lastiger dan het kiezen van de juiste afslank-methode. Veel mensen vallen af door bepaalde diëten te volgen, maar de meeste komen daarna net zo snel weer aan. Sterker nog, de meeste mensen die succesvol afgevallen zijn, zitten binnen 3 tot 5 jaar weer helemaal terug op hun oude gewicht. De Weight Watchers methode is ontwikkeld om onze cursisten blijvend te laten afvallen.
Wat biedt Weight Watchers: Wat krijg je bij een standaard dieet:
Een goed afgestemd programma, dat bestaat uit het maken van verstandige voedingskeuzes, het aanleren van gezonde gewoontes, het vinden van support in je omgeving en het volgen van voldoende lichaamsbeweging. Een programma gericht op voeding. De meeste diëten negeren meestal lichaamsbeweging en andere factoren die juist zo belangrijk zijn voor blijvend gewichtsverlies.
Een programma waarbij je kunt eten waar je zin in hebt , en waarbij niet alleen voeding erg belangrijk is, maar waarbij je ook advies krijgt om juist die voedingskeuzes te maken waardoor het programma gemakkelijk te volgen blijft. Extreme regels waaraan je je moet houden om te zullen slagen. Of regels waarbij bepaalde soorten voeding volledig uitgesloten of juist oververtegenwoordigd is. Meestal moet je ook nog voeding van bepaalde merken of fabrikanten kopen.
Een praktisch programma dat je helpt geleidelijk af te vallen waarbij je alle informatie krijgt die je nodig hebt om je nieuwe gewicht voorgoed te behouden De belofte dat je in snel tempo met weinig moeite gewicht zult verliezen, maar geen advies hoe je daarna op gewicht kunt blijven.
Een methode die gebaseerd is op jarenlange analyses en de laatste wetenschappelijke inzichten. “Bewijs” dat meestal gebaseerd is op één onderzoek dat de gemaakte beloftes bevestigd.
Een flexibel programma dat bij iedere persoonlijke behoefte of levensstijl past Weinig aandacht voor jou als persoon, er is slechts één programma dat je kunt volgen.
MEER OVER WEIGHT WATCHERS >>

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je