{{ message.message }}
{{ button.text }}

Weg met koetjes en kalfjes

Afbeelding blog 'Weg met koetjes en kalfjes' Achtergrond blur afbeelding

Misschien wist ik niet zo goed wat ik hier steeds moest plaatsen. Maar... Ik hou heel erg van eerlijkheid, dus dat ga ik gewoon vanaf nu erin gooien. Allemaal leuk natuurlijk, theezakjesvragen of verhalen over mijn bevallingen. Maar over hoe gewoon de dagelijkse dingen gaan, vind ik toch leuker denk ik om wat over te schrijven. Of eigenlijk swypen ;)

Heel eerlijk dus... Ik heb me best wel vergist in hoe makkelijk een tweede kleintje zou zijn. Ik heb het (met vlagen) best lastig.
Dat is denk ik voornamelijk omdat ik zo weinig echt tijd voor mezelf heb (en ook echt altijd bij ze ben) wat bij mijn eerste kleintje wel mee viel. Alles liep soepel, ik ging gemakkelijk overdag ook met hem ergens naartoe en had best veel tijd voor mezelf tijdens slaapjes.
Ik had het idee dat een eerste juist een grote impact had, maar ik vind het toch lastig om dus echt 0 dingen voor mezelf te kunnen doen overdag, blijkbaar was ik daar nogal aan gehecht.
Dingen opruimen en schoonmaken is nu een dingetje voor mezelf (als ik dat doe, vraag m'n peuter meestal weinig aandacht) en daar geniet ik bijna van... Bijna..

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je