{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wees je mooiste zelf met deze natuurlijke tips

Leren over schoonheid kan heel leuk zijn, maar het kan ook heel wat tijd in beslag nemen én moeilijk zijn. In dit blog artikel ga ik verder in op beauty, bijvoorbeeld op de kapper, op producten van Natulique, en meer. Lees hieronder snel meer!

Afbeelding blog 'Wees je mooiste zelf met deze natuurlijke tips'

Doe je favoriete lotion in een klein proefpotje of een leeg lipgloss potje. Je kunt dit in je handtas of reistas doen. Je kunt er een snelle deppen van gebruiken om gevoelens van droogte tegen te gaan zodra ze zich voordoen.

Stoom je gezicht. Je kunt dit doen door je gezicht over een warme kom water te plaatsen met een handdoek over je hoofd. Dit opent je poriën en trekt onzuiverheden en bacteriën naar buiten. Je moet je gezicht schoonmaken en vervolgens afspoelen met koud water, zodat je je poriën weer sluit.

Droge huid

Als je een irritante, jeukende en schilferige hoofdhuid bestrijdt, kun je yoghurt gebruiken om schilfers te verwijderen en je hoofdhuid jeuk vrij te houden. Masseer gewoon een gewone Griekse of zuivelyoghurt in je hoofdhuid en laat hem dan niet langer dan 15 minuten zitten. Na het spoelen zou je minder schilfers en jeuk moeten merken.

Laat de lippen groter lijken door een glinsterende witte schaduw boven de strik in het midden van de bovenlip aan te brengen. Door dit gebied te benadrukken, kun je je bovenlip voller laten lijken dan in werkelijkheid het geval is.

Een "hotspray" kan worden gebruikt om het haar te beschermen tegen beschadiging door hitte tijdens het föhnen. Dit product moet worden aangebracht voordat je een föhn gebruikt. Dit product, dat het haar helpt snel te drogen en gespleten haarpunten voorkomt, is te vinden in winkels zoals Wal-Mart of Target. Het werkt door vocht in je haar te houden, en ruikt ook nog eens heerlijk!

Ga nooit naar de cosmetica verkoper voor tips voor het aanbrengen van huidverzorging als je huid geïrriteerd is, hobbelig is of er bijzonder slecht aan toe is. Het aanbrengen van een nieuw cosmetisch product over de geïrriteerde huid kan de aandoening juist veel erger maken. Wacht tot de conditie is verbeterd, maak dan de reis en maak een afspraak.

Het verduisteren van zeer lichte wimpers kan de ogen echt openen en een merkbaar effect hebben op de kleur van de ogen. Vermijd het gebruik van zwarte mascara, die veel te hard kan lijken op lichte wimpers en tegen lichtere haarkleuren. In plaats daarvan kun je ze professioneel laten kleuren of je kunt bruin potlood gebruiken om je ogen te omlijnen.

Zoek een goede kapper

Als je tussen de kappersafspraken door bent, en je moet wat wortels verbergen, gebruik dan donkere mascara op zwart of brunette haar en gouden oogschaduw op blond haar! Niemand is perfect en als je de afspraak in je kapsalon te ver van tevoren hebt ingepland om je haarwortels niet te laten zien, borstel ze dan lichtjes met de juiste gekleurde mascara of combineer haarlak en blonde tinten poeder om die haarwortels te verbergen totdat je je styliste kunt zien!

Bedek je wortels. Als je tussendoor naar de kapper gaat en je wortels laten zien dat je ze bedekt met mascara. Voor lichter gekleurd haar gebruik je een beetje extra haarspray en bestrooi je ze met een goudkleurige oogschaduw. Dit zal de wortels verdoezelen tot je haar weer gekleurd is.

Conclusie

Dat was niet zo erg, toch? De wereld van de schoonheid is, net als alles, enorm groot en er is een schat aan informatie over beschikbaar. Soms heb je gewoon een kleine hint nodig om te beginnen, zodat je er meteen in kunt "springen". Hopelijk heb je dat uit bovenstaande tips gekregen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je