{{ message.message }}
{{ button.text }}

Weer zo'n dag: ik gil het uit!

Weer zo'n dag waarop alles verkeerd gaat, nu al.... ik gil het maar even uit en dan is hopelijk de lucht weer geklaard!

Afbeelding blog 'Weer zo'n dag: ik gil het uit!' Achtergrond blur afbeelding

Weer zo'n dag... alles gaat weer niet zoals het zou moeten... en dat gebeurt de laatste tijd veel...

Vanochtend leek alles nog prima. Dochter is momenteel stokdoof om niet goed van te worden, dus afspraak gemaakt bij de huisarts. Daar kunnen we vanmiddag nog terecht. Ze hoort echt heel erg slecht momenteel en daar kan ze dus niet altijd wat aan doen. Maar als je dan even wat boodschappen moet doen en mevrouwtje blijft niet bij je is dat best lastig. Ze hoort me dus niet als ik zeg dat ze moet komen en vervolgens is ze me kwijt. Ik ben haar niet kwijt, want om de hoek blijf ik stiekem kijken maar die paniek helpt niet. Ik denk dat ze zo ongeveer 10 keer "kwijt" is geweest tijdens het boodschappen doen. Dit is niet goed voor mijn goede voornemen om minder snel boos te worden (al is het nieuwe jaar gelukkig nog niet begonnen).

Daarna even op pad om bij iemand een Playmobil dierentuin op te halen die ik via marktplaats gekocht heb. Het staat al ingepakt klaar en mensen zien er betrouwbaar uit. Thuis even bekeken. Het is erg vies en moet dus gewassen worden, maar eerst even kijken of alles wel compleet is (tja normaal doe ik dat bij het ophalen, maar kids zaten in de auto en stond al klaar dus op goed vertrouwen) helaas.... er missen wel 30 onderdelen waarvan een paar essentieel zijn om het in elkaar te zetten. Heb meteen gemaild en kreeg gelukkig ook antwoord met oprechte excuses. Er gaat gezocht worden naar de andere onderdelen anders krijg ik mijn geld terug. 

Toch maar dit alvast afwassen. Dus in de keuken de wasbak vol aan het laten lopen. Wordt er iets gevraagd vanuit de woonkamer. Ik moet het maar liefst 4x herhalen voordat het bij dochterlief binnenkomt. En ik begin alweer beetje bij beetje gefrustreerd te raken. Vervolgens bedenk ik me dat de kraan open staat.... je raad het al... te laat... keuken zeik nat inclusief bijbehorende keukenkastjes. GRRRRR nu ben ik alweer woest. Woest op mezelf! Ik sta te foeteren in mezelf.

Vervolgens gaat er in de woonkamer nog iets om en knapt de ballon in mij... Ik loop even weg bij de kinderen om het uit te gillen. WAAROM?? Waarom begint mijn dag zoals deze begonnen is?!!

Snel de kinderen wat te eten geven. Alvast aan de slag in de keuken en dan de kids op bed leggen: allebei. Want ook dochterlief is moe. Druk aan de gang in de keuken want anders gaat alles kapot. In ieder geval is daar alles nu schoon... om dan maar het positieve ervan in te zien...

Ben benieuwd wat er vandaag nog meer in petto zal zijn ;-) Kan alleen maar beter zijn hahah

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je