{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wéér zo'n nieuw jaars-blog...

Afbeelding blog 'Wéér zo'n nieuw jaars-blog...'

Verschillende mensen zetten hele lappen tekst online over hoe geweldig het afgelopen jaar wel niet was. Ik niet. Ik ben dankbaar voor al het moois dat mij is overkomen in 2017 en ben sterker geworden door alle tegenslagen. Dat boeit niemand iets... (no offense voor de lappen-tekst-posters onder ons).
Maar 2018!!!! Dat wordt een jaar dat heel wat mensen in de nabije omgeving iets zal doen. Ik ga afstuderen (niks misschien, ik voel me vandaag, na 5 uurtjes slaap, een supermama en ga dat diploma halen!!). Dan ga ik de tweede helft van dit jaar een baan zoeken, kunnen mijn vriend en ik gaan praten over een nieuw huis en... een tweede kind!! Zo, ik moest het toch even kwijt. Een nieuw huis biedt ruimte voor een tweede, dus kunnen we dat ook gaan overwegen :D

Hoe kijken jullie tot nu toe tegen het nieuwe jaar aan?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #nieuw, #jaar.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je