{{ message.message }}
{{ button.text }}

(Weer) zelfstandig zijn

Papa weer aan boord en mama voor het eerst weer alleen, maar nu met 3 jongens!

Afbeelding blog '(Weer) zelfstandig zijn' Achtergrond blur afbeelding

Afgelopen nacht is papa weer voor het eerst naar boord gegaan, nadat hij ruim 3 weken is thuis geweest om bij de geboorte en kraamtijd van onze jongste zoon en broertje Memphis te kunnen zijn. Heerlijk vond ik het om als gezin zo lang van elkaar te kunnen genieten en bij elkaar te kunnen zijn. Memphis heeft de paar nachten ervoor goed doorgeslapen. Hij kwam om de 4 uur. Alleen vannacht besloot ie mama lekker wakker te houden en een goede vuurdoop te geven. Om 1 uur, 4uur en om 6 uur was hij flink aan het huilen. Een goede test om te kijken of ik het werkelijk ga redden in mijn eentje met de 3 jongens. Om 8 uur de tweeling naar het kinderdagverblijf gebracht. Mooi op tijd...mama heeft het gered! Nu lig ik thuis in bed. Probeer een beetje te rusten maar ik wil eigenlijk nog zoveel doen voordat de jongens tussen de middag weer vrij zijn dat ik gewoon niet kan slapen.....teveel dingen in mijn hoofd. Toch maar de telefoon weg leggen nu en proberen te slapen, voordat de kleine straks weer begint. Ojee....hij wordt al wakker..

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je