{{ message.message }}
{{ button.text }}

Weer onze tickets geboekt!

Mama en zoon gaan lekker vakantie vieren in Nederland

Afbeelding blog 'Weer onze tickets geboekt!'

Heerlijk, nog maar 24 nachtjes en deze mama gaat met haar kleine mannetje op vakantie naar Nederland voor 12 dagen! Ik kijk er enorm naar uit, want ik mis mijn familie en vrienden in Nederland vreselijk. En daarnaast willen zij natuurlijk ook ons wandelende aapje weer eens zien en knuffelen.

Helaas gaat papa niet mee, die krijgt geen vrij met de feestdagen. Extra drukke tijd in het hotel in Turkije. Maar hopelijk kunnen we in april/mei nog een weekje met z'n drietjes op en neer.

Ik hoop stiekem wel op sneeuw, al denk ik dat die zo vroeg nog niet komt. Vooral voor de kleine man, reuze benieuwd hoe die op sneeuw reageert en hem lekker in de sneeuw neerzetten haha, zie het al helemaal voor me. Maar goed, gebeurd dat dit jaar niet, dan volgend jaar misschien.

Een paar dagen na mijn terugkomst in Turkije, zullen mijn mannen en ik ook nog een dag of 10 naar mijn schoonfamilie gaan, die op nog een kilometer of 600 bij ons vandaan wonen. Mijn schoonouders hebben de kleine man vlak na de bevalling gezien en de rest van de familie nog helemaal niet, dus wederom zal de kleine man helemaal platgeknuffeld gaan worden. Daarnaast hebben we ook nog een nichtje die wij nog niet gezien hebben, die nu al 1,5 jaar oud is. Het werd dus weleens tijd :)

Het inpakken zal wel weer drama worden (wat moet nou weer allemaal mee? hoe krijgen we al die nieuwe, lekkere, leuke dingen uit NL weer mee terug zonder over de kilo's heen te gaan?) maar goed, we hebben het ervoor over. Heerlijk genieten!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je