{{ message.message }}
{{ button.text }}

Weer niet gewonnen...

Net als velen doen wij elk jaar mee met de oudejaarstrekking. De win kansen zijn nihil maar ach het is traditie.

Afbeelding blog 'Weer niet gewonnen...'

Door het kopen van zo een lot ga je stiekem toch altijd even dromen. Dromen wat je zou doen als je daadwerkelijk 30 miljoen zou winnen. 30 miljoen, een bedrag wat totaal niet te bevatten is. Belachelijk eigenlijk, niemand zou 30 miljoen moeten winnen. Eerlijk gezegd geloof ik er namelijk niet in dat geld je gelukkig maakt, een beetje geld misschien, zodat je geen geld zorgen hebt maar zoveel geld brengt hele andere zorgen met je mee en is voor niemand gezond. Je kunt mensen beter een kleiner bedrag laten winnen en de rest van het geld aan goede doelen besteden. Daarom heb ik als één van mijn  goede voornemens besloten in 2015 geen oudejaarslot te kopen omdat het nergens op slaat om met deze loterij op dit moment mee te doen. In plaats daarvan kunnen we best een andere keer met eentje mee doen, bijvoorbeeld op mijn verjaardag op 10 februari als we dan toch graag het lot een kans willen geven.

Maar goed, ik liet mij dus weer eens bij het kopen van dit lot mee slepen met de gedachte wat te doen met 30 miljoen. Altijd een heerlijke droom.

In ieder geval zou ik een heel mooi groot huis kopen in de binnenstad van Utrecht. Misschien zou ik wel mijn moeders huis overnemen en ombouwen tot mijn eigen geweldige paleis. Want die potentie heeft het zeker. Of ik zou iets anders zoeken en dat aanpassen naar mijn dromen. Een open keuken met heel veel ruimte, een kookeiland met een grote oven en een 6 pits gasformuis. Een badkamer met een bubbelbad en een douche met massage stralen, een grote tuin met een lekker stuk gras, een mooi terras met de mogelijkheid tot heerlijke barbecue feestjes en natuurlijk een kinderkamer met genoeg klim en klauter mogelijkheden, verstop plekjes, een plek waar kinderen vol op hun fantasie kunnen gebruiken.

Verder zou ik het heerlijk vinden om mijn (schoon)familie mee te nemen op vakantie. Een mooie, verre reis maken. En natuurlijk ook genoeg reisjes samen met mijn eigen kleine familie.

Tja en dan, dan weet ik het eerlijk gezegd niet meer. Ik zou nog willen blijven werken, al misschien dan wel meer op vrijwillige basis zodat er minder druk en stress op zou staan, ik zou nog steeds in Utrecht willen blijven wonen, ik zou nog steeds het leven willen blijven leven wat ik nu heb. Eigenlijk is mijn leven niet zo erg nog niet. En de dingen die ik hierboven noemde, tja daar kan ik ook heel goed zonder. Ik vind ook mijn kleine keukentje met een 5 pits gasfornuis een super fijne keuken, ik vind mijn badkamer met bad maar zonder massagestralen of bubbels ook al heel fijn en tja Nino's kinderkamer is misschien niet zo groot dat ik er allemaal speciale hokjes of dingetjes aan kan maken maar dan gaat hij maar op zolder spelen en zich in de dak kasten verstoppen. En die tuin, tja die 6 m2 die ik heb daar kunnen we best een zandschelp neer leggen zodat Nino kan spelen en een tafeltje en stoeltjes neer zetten zodat ik erbij in de zon kan zitten. Mijn huis is eigenlijk heel erg leuk en die vakantie, die komt er vast nog wel een keer van of het nu ver weg is of wat dichterbij huis. 

Eigenlijk hoef ik niet zo zeer te winnen, al blijft het dromen ernaar altijd wel leuk.

Wat zouden jullie doen met 30 miljoen?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je