{{ message.message }}
{{ button.text }}

Weer even een blogje

Afbeelding blog 'Weer even een blogje'

Zo, al weer ff geleden dat ik een blogje geschreven heb.

Behoorlijk drukke en hectische tijd achter de rug.
Afgelopen zonden (28-4) dan eindelijk de 1e verjaardag van mijn dochtertje! Wat vond ik het spannend!!  Voor mijn gevoel was het voor mijn kleine meisje prima zo. Helaas hield ik mezelf teveel vast aan een soort planning. Door omstandigheden was de opa (mijn schoonvader) even wat later op de verjaardag. Ik wilde gewoon graag dat hij bij de taart was. Maar mensen liepen daar op een gegeven moment zo moeilijk over te doen. Alsof ze haast hadden... Dacht bij mezelf.. tis een verjaardag van een klein kind wat wil je nou gaan zitten haasten?? Zo kom je der wel achter hoe je het de volgende keer anders wil gaan doen. Want zo'n kleintje heeft er toch geen baat bij of er nou bewijs van spreken 20 mensen in de woonkamer zitten of 5... Nee, op dat moment kon ik mezelf echt opvreten pff. En dan ga ik alweer aan mezelf twijfelen... Heb ik er zo wel goed aan gedaan en dat soort dingen. 
Maar gelukkig kon in mezelf er zelf bij neerleggen en uiteindelijk wel genieten van het moment van de taart en de cadeautjes. Wat was dat mooi zeg. En wat leek ons kleine meisje ineens groot.

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Nieuws, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je