{{ message.message }}
{{ button.text }}

Weer een horror scenario....

En dan weer is er een ouder in het nieuws die haar en haar eigen kind van het leven beroofd.

Afbeelding blog 'Weer een horror scenario....'

En weer is het zover... Weer een ramp scenario in het nieuws waarin een moeder en kind de hoofdrol hebben. Een moeder heeft haar en haar 2 jarige kindje van het leven beroofd.

En dan kijk je naar je eigen 2 jarige dochtertje en denkt hoe is de wanhoop zo groot geweest dat er geen uitweg meer was. Hoe kan het zo zijn dat je een onschuldig klein kind " je eigen kind" van het leven beroofd omdat je geen andere manier ziet? 

Gelukkig kan ik mij op geen enkele manier indenken hoe ik zover zou kunnen raken als deze moeder en daarbij vele meerdere ouders die hun kind en zichzelf van het leven beroofde de afgelopen jaren. 

In dit onschuldige nu overleden kindje kan iedereen zijn of haar kindje zien op zo'n moment en denk je alleen maar hoe en waarom.....

Een leven is zo waardevol en ik zou echt de wanhoop compleet nabij zijn als mijn dochtertje er niet meer zou zijn, laat staan als ze doelbewust uit het leven wordt getrokken.... Ook dit lieve kleine kindje had nog zoveel moeten meemaken en nog zoveel onbezorgde jaren jeugd moeten en mogen doormaken... 

Maar dit kindje en deze moeder die door welke reden dan ook gedreven zou moeten zijn zien nooit meer onbezorgde en vreugdevolle jaren.... 

Waarom??..... 

Vandaag geef ik mijn dochtertje net nog even wat extra liefde en laat ik haar zoals altijd weten dat mama en papa van haar houden!! 

 

1

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je