{{ message.message }}
{{ button.text }}

Weer aan het werk?

Ik wilde weer aan het werk na de geboorte van onze dochter. Dit ging niet helemaal volgens ons plan!

Afbeelding blog 'Weer aan het werk?' Achtergrond blur afbeelding

Zoals jullie misschien weten ben ik in april bevallen van onze dochter. Omdat ik een webwinkel run met geboortekaartjes, liep het werk wel een beetje door. Een paar stressmomenten gehad rond mijn bevalling, maar dat is allemaal goed gekomen!

Het kabbelde allemaal wel lekker door en ik dacht na ongeveer 3 maanden; ik wil wel weer goed aan de slag, nieuwe kaarten ontwerpen, op beurzen en markten staan en nog meer van dat soort ambitieuze plannen!

We hebben 3 kinderen nu, dus best een geregel hoe we dat aan gaan pakken met opvang, school en overblijf enzo. Mijn man en ik hadden het heel erg goed geregeld… vonden wij… maar onze dochter dacht daar dus heeeel anders over…

Ik bleek een rasechte flesweigeraar op de wereld gezet te hebben.

We hebben verschillende flessen geprobeerd, gegeven door mij, juist niet door mij, lopend voeden, niks hielp. Daar stonden we dus met onze geniale oppasplannen. Op deze manier kon dochterlief dus niet naar de oppas.

Ik heb me inmiddels overgegeven, onze dochter heeft gewonnen.…we zijn 4,5 maand verder en ik geef nog steeds volledig live borstvoeding. De nieuwe ontwerpen, de markten, beurzen en andere plannen moeten nog maar even wachten.

En ik ben creatief geworden, soms zit ik al borstvoedend achter de computer mailtjes te typen naar de klant die ook net zijn bevallen van een prachtige zoon of dochter! En stiekem geniet ik er dan nog eens extra van!

Groetjes Janita

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je