{{ message.message }}
{{ button.text }}

Weer aan het werk

Afbeelding blog 'Weer aan het werk' Achtergrond blur afbeelding

Het leek nog zo ver weg: die eerste werkdag na je verlof, maar daar is hij dan toch gekomen. Bij mijn tweede zwangerschap ben ik met 21 weken al uitgevallen in verband met harde buiken. Na meer dan 7 maanden (!) thuis te zijn geweest was de drempel dan ook behoorlijk hoog. Al twee weken voor ‘de grote dag’ ben ik in mijn hoofd bezig met vragen als ‘Zal alles wel goed gaan bij de oppas?’ ‘Gaan opa en oma de kinderen niet te veel verwennen als wij er zelf niet bij zijn?’ ‘Hoe zal mijn oudste ermee omgaan als ik weer aan het werk ben, die is er nu zo aan gewend dat mama thuis is?’

Papa kijkt er stiekem wel al een tijdje naar uit: mama de deur uit, lekker tutten samen met de kids. Ik zie echter ook voor me dat de oudste niet op tijd op school afgeleverd wordt, omdat pap niet heel goed is in time-management.

Voordat je het weet zit de eerste week er al weer op. Alles is op rolletjes gegaan. Je zit zelf weer in het ritme en geniet van het gezelschap van volwassenen, de kinderen vinden het heerlijk om eens zonder mama naar opa en oma te kunnen en ze hebben genoten van de dag met papa samen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je