{{ message.message }}
{{ button.text }}

Weekend vieren met het gezin

Weekend, soms zijn de simpelste dingen het mooiste gebaar wat je kan geven en krijgen :)

Afbeelding blog 'Weekend vieren met het gezin'

Weekend, heerlijk lekker samen met het gezin.

Vrijdag begint voor mij altijd al het weekend, lekker vrij en samen leuke dingen doen met de kids, tussendoor wat huishouden maar daar blijft het bij.

Mijn oudste dochter zit op dansles, in de middag daarheen en vervolgens naar huis.

Ze zegt mama ik heb een geweldig idee we gaan vanavond gezellig thuis een filmpje kijken met chips en ranja met een rietje.
Goed idee, lekkere chips gehaald voor 's avonds.

Papa neemt nog even de oudste mee voor een boodschapje, ik snel met mijn jongste dochter een 2-persoosluchtbed in de kamer gelegd en opgepompt, dekens en kussens erbij. Ranja met een rietje ingeschonken en vervolgens kaarsjes aangestoken.

Nog net op tijd. Mijn oudste komt binnen, ze kijkt om haar heen en zegt wauw mama, dit is wel een echt feestje hé. "Die blik in haar ogen" ik kreeg een brok in mijn keel.

We hebben de sinterklaasfilm opgezet kids met z'n drietjes op het luchtkussen en wij lekker op de bank, wat heerlijk om 3 van die geweldige kids te hebben. Dit is pas een geniet momentje samen. Vervolgens heb ik ze lekker op bed gelegd zijn ze gaan slapen en de volgende dag komen ze boven aan bed, mama nu hebben we een verassing voor jullie, we hebben de tafel gedekt.

Aaaaah zo zie je maar als je liefde geeft, ontvang je ook veel liefde. Ondanks dat je er misschien zelf meer werk van hebt zijn dit de meest geweldige momenten ooit.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je