{{ message.message }}
{{ button.text }}

Week na bevalling weer aan het werk

Afbeelding blog 'Week na bevalling weer aan het werk'

In Engeland is er een model, Anna Fremantle, die 2 weken na haar bevalling alweer aan de slag ging. In fact … ze is een fotomodel voor lingerie …. Niet normaal toch? Belangrijker, wat is haar geheim? Het kan niet anders dan dat Anna een mega carriere drive heeft. Niet alleen is ze succesvol, ze is ook gefocust op carrièregroei. Op haar portfolio mag ze al grote merken voeren zoals Valentino en Louis Vuitton. Niet de minste dus!

Opvallend is wel dat de komst van deze baby de tweede keer is dat Anna een kindje krijgt. De eerste keer liet ze al zien dat ze zich als een fotomodel niet uit het veld liet slaan door een zwangerschap. Na de komst van haar eerste kindje was er van minder werken dan ook geen enkele sprake. Negen dagen na haar bevalling liep ze alweer een modeshow voor een gerenommeerd merk. Je kan denken, gevalletje energiebom en dat blijkt ook uit haar eigen woorden. Anna zegt last te hebben van het feit dat ze moeilijk stil kan zitten en dat werken heel veel voor haar betekend.

Het geheim van deze wonder mama? Gezond eten en Trainen! Oh ja, en aanleg. Dus of het voor ons is weggelegd … Er zijn wel meer voorbeelden hoor, van zulk soort wonder mama’s. Wat dacht je van Miranda Carr, Heidie Klum en Alessandra Ambrosia.

Misschien moeten wij moeders ons niet gek laten maken door dit soort wonder verhalen. Vermakelijk is het om te horen, en je eens voor te stellen hoe dit zou zijn. Maar laten we dit niet tot een illusie maken, want die ben je dan over negen maanden of eerder weer armer.

Hoe snel was jij weer fit na de bevalling en wat was jouw wondermiddel?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je