{{ message.message }}
{{ button.text }}

Week 26 en bijna vakantie

week 26 vd zwangerschap

Afbeelding blog 'Week 26 en bijna vakantie'

zo nu ik deze foto weer terug zie heb ik helemaal zin om op vakantie te gaan hihi :D in 2014 ben ik samen met mijn vriend naar Bali geweest, heerlijk!!!
Nu ga ik bijna weer, nu niet rondreizen maar gewoon naar 1 plekje en vanaf daar uitstapjes maken en hopelijk lekker genieten maar dit keer zonder mijn vriend maar wel met ons dochtertje, Yenthe!

Ik ben 26 weken zwanger en ga 2 weken op vakantie samen met mijn moeder, broertje en dochtertje. Ik had nog vakantie dagen over en mijn vriend niet... m'n broertje en moeder zijn beide single en wilde nog wel graag op vakantie (maar niet met z'n 2e) ik offer me dus wel op om mee te gaan ;)

Yenthe heeft al vaker gevlogen maar nog geen 17uur... wordt wel even spannend ik vind vooral het jetlag moment een beetje spannend maar het zou heel goed kunnen dat die pas op de terug weg komt....

Iemand nog hele leuke Bali tips voor met dreumes/peuter ?
Al zullen ons ook prima vermaken alleen in het zwembad, aan het strand en met de mensen daar denk ik maar tips zijn altijd welkom!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je