{{ message.message }}
{{ button.text }}

week 1 my big Ass challenge

4 weken duurt de challenge met 4 levels om een beetje gevormde kont te krijgen. Eerst 4 weken dit en daarna een nieuwe challenge.

Afbeelding blog 'week 1 my big Ass challenge ' Achtergrond blur afbeelding

week 1

  • Dag 1. Mijn kindje van 16 maanden zit in bad. Mijn badkamer heeft ruimtes genoeg om even de oefeningen te doen waarbij ik hem ondertussen in de gaten kan houden. Resultaat een beeb die zich kapot lacht en mamma doodleuk na doet. 
  • Dag 2. Na een paar keer twee trappen op en af te hebben gerend dacht ik ow ja dag 2. Snel onder in de woonkamer de oefeningen gedaan voor dat gtst begon. Oefeningen zijn nog goed te doen en geen spierpijn van gisteren. Op naar dag 3. Dag 3 4 en 5 oeps weekend en druk druk druk. Dacht dat het makkelijk in te plannen was helaas. Wel spierpijn dus er gebeurd wel wat.

Aaaah en dan komt er zoveel werk van mijn werk, heb ik t veel te druk, moeten we op bezoek en nog 1000 redenen/smoesjes waarom het niet lukt.

Dus maandag 18 januari beginnen we gewoon opnieuw. Moest deze blog toch even posten, zodat het niet nog een keer gaat gebeuren. :-)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je