{{ message.message }}
{{ button.text }}

We wonen er al langer dan 10 jaar....... maar toch...

We wonen al langer dan 10 jaar in Brabant...... maar tot nu toe waren we nog nooit bij de carnavalsoptocht geweest.

Afbeelding blog 'We wonen er al langer dan 10 jaar....... maar toch...'

Eigenlijk erg hè?!

Al langer dan 10 jaar wonen we nu in Brabant, maar tot dit weekend hadden we nog nooit een carnavalsoptocht gezien....

Het moest er een keer van komen....

Mijn vriend en ik komen beide uit Noord Holland en daar was de carnaval nooit zo groots. Toen we ongeveer 10 jaar geleden hierheen verhuisden in verband met werk, hebben we altijd gezegd dat we een keer naar de optocht zouden gaan, maar al die jaren was er wat. In het begin werkte ik nog in een winkel en omdat ik er toch niet mee opgegroeid was, wilde ik altijd wel werken met carnaval. De jaren daarna werd ons zoontje geboren en zijn zusje en hadden we nog altijd een goed excuus ;) Eigenlijk tot dit jaar, waren we (ons zoontje, zijn zus en ik) altijd in het carnavals weekend jarig en konden we dus niet naar de optocht toe.... Telkens hoorden we al, dat de optocht in Prinsenbeek, toch wel de mooiste en leukste van allemaal is...... Daar moesten dan toch echt wel een keer naartoe.

Gister en vandaag was het dan zover.....

Gister zijn we met vrienden en hun dochtertje naar de kinderoptocht geweest. Super leuk om te zien hoe iedereen is uitgedost! Iedereen die zo de moeite doet om er zelf mooi uit te zien en die wagens.... De kinderen hadden die dag daarvoor carnaval gevierd op school en vonden dit erg leuk, wel erg wennen met de harde muziek. Vandaag was het zo mooi weer dat we er helemaal klaar voor waren om naar de grote optocht te gaan. Om 13.00 uur zou deze beginnen, dat duurde een half uur langer, maar dan heb je ook wat!! We hebben het uiteindelijk 2.30 uur uitgehouden om te blijven staan, hebben de prachtigste en grootste wagens gezien, maar toen waren de kinderen doodop en ik kon niet meer op mijn benen staan. Toen zijn we lekker naar huis gegaan en hadden we het toch eindelijk eens meegemaakt.

En nu......?

Volgend jaar verkleed??? Wie weet hihi......

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je