{{ message.message }}
{{ button.text }}

We gaan weer verder waar we gebleven waren...SHOPPEN!

Heb jij al kleertjes gekocht voor het nieuwe seizoen? Nee? Hier wat tips (vooral gun het de kleine ondernemer)

Afbeelding blog 'We gaan weer verder waar we gebleven waren...SHOPPEN!' Achtergrond blur afbeelding

Terwijl ik dit begin te schrijven bedenk ik me....shoppen.met.annemieke had een betere profielnaam geweest...hihi. Oh IK HOU ER ZO VAN! Hangen er bij jou al kleren in de kast voor het nieuwe seizoen? De jongens kasten worden hier al goed gevuld... Zeker in deze tijden gun ik het de kleine ondernemers enorm! Ik probeer dan veel op verschillende Instagram pagina's te bestellen. Jij wilt toch ook dat ze na de corona tijd nog verder kunnen? Het leuke van de kleine shops is tegelijkertijd dat je alles naar eigen wens en eigen idee kan laten maken en combineren. Zo hebben wij hier heel veel verschillende prints besteld.. giraffe, vliegtuigen, regenbogen etc. en die gecombineerd met mooie effen kleuren (of juist print op print) Nieuwsgierig? check mijn insta (kijkje.bij.annemieke) ik deel namelijk al mijn shop tips en deel veel inspiratie foto's. Het leuke van de kleine shops is ook het persoonlijke..het gesprekje vooraf...het persoonlijke kaartje in je pakket...de verpakking en dus jouw unieke item. Vind je het lastig om de kleding met elkaar te combineren? Bericht me dan zeker even dan kijk ik met je mee en kijk ik welke shops het beste bij jou passen. Ook voor mijzelf koop ik veel via de kleinere ondernemer. Hier deel ik ook veel over op mijn profiel. Ik hoop dat jullie hierdoor geïnspireerd worden. Hou jij ook zo van shoppen? En waar doe jij dat het liefst..voor je kind..maar ook voor jezelf? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je