Snap
  • Mama
  • Babyspullen
  • post_picture

We gaan ons huis verkopen.

Na veel twijfelen hebben we toch besloten om ons huis te gaan verkopen.

OPGELET!

1. Elke dag thuis komen en het vakantie gevoel hebben? <br> 2. Altijd al een huis op 10meter van het strand willen hebben? <br> 3. Elke dag een mooie zonsondergang mee maken? <br> 4. Geen file als je naar het strand wil? <br> <br> De <a href="https://www.facebook.com/hashtag/oplossing">#oplossing</a> is nabij want ons <a href="https://www.facebook.com/hashtag/appartement">#appartement</a> in <a href="https://www.facebook.com/hashtag/zandvoort">#Zandvoort</a> is TE KOOP!! Er zijn diverse zaken ter overname. Het appartement is voorzien van een super moderne badkamer, nette keuken en een mooie laminaat vloer door het gehele appartement. Tevens is het huis zeer netjes onderhouden. Het appartement heeft zowel aan de dorpszijde als aan de zeezijde een mooi balkon zodat je verzekerd bent van een super uitzicht. Ben je zelf geïnteresseerd of weet je iemand die geïnteresseerd is laat het weten.

Dit is het uitzicht, of eerder een van de vele uitzichten die ons huis te bieden heeft ;-)

De keuken, klein maar alles is er! Zelfs een vaatwasser.

Onze badkamer, in 2010 volledig gerenoveerd en echte luxe :-D

Onze hal

De slaapkamer van onze meiden. Sommige van jullie zullen het bed wel herkennen ;-)

Onze slaapkamer

Binnenkort kunnen jullie ons huis op funda vinden :D

10 jaar geleden

Succes met de verkoop!

10 jaar geleden

Ja, dat heb ik gedaan.....ik snap het daarom ook niet. Zal eens kijken of ik nog wat kan veranderen. Ik heb mamaplaats ook gemaild maar geen reactie helaas

10 jaar geleden

Veel succes met de verkoop en echt een dappere stap om te zetten. Juist omdat jullie er toch al best lang wonen en het eigenlijk een liefde op het eerste gezicht was.

10 jaar geleden

Heb je het als fotoblog aangemaakt?