{{ message.message }}
{{ button.text }}

We gaan nog ff een stukkie..

Koortsstuipen, deel 2

Afbeelding blog 'We gaan nog ff een stukkie.. ' Achtergrond blur afbeelding

Hallo lieve lezers,

Eind januari schreef ik mijn eerste blog over onze dochter (Sanna, 2 jaar) die bekend is met koortsstuipen! 

Ik kan jullie melden dat het 'probleem' helaas nog steeds onopgelost is. 

We hebben er maar mee te dealen dat wanneer Sanna een virus onder de leden heeft, of ook maar enigszins iets verhoging, ook een grote hernieuwde kans heeft op een koortsstuip. 

Inmiddels hebben we het ziekenhuis al te vaak van binnen gezien en komen we er liever ook niet alhoewel het daar bijna als thuiskomen voelt. 

Na elke opname is Sanna uit haar ritme en angstig. We proberen zoveel mogelijk de koortsstuipen thuis op te vangen door goed te koelen met natte koude doeken en nu ook als paardenmiddel Nurofen erbij. 

Ik kan je nog steeds vertellen dat een koortsstuip geen pretje is om aan te zien.. na 21x zou je zeggen het went, maar het went écht nooit. 

En dan nog die eeuwige strijd met het wel of niet starten van de Depakine. De één zegt van wel, de ander zegt van niet, veel goed bedoelde adviezen, waar we nu toch echt ons eigen plan in trekken. Goed luisteren naar je 'moeder- gevoel'.. alhoewel dat soms knap lastig is. 

Gelukkig hebben we hele lieve (schoon)ouders, vrienden en buren waar we altijd op terug kunnen vallen in tijden van zorg. Daar kun je alleen maar dankbaar voor zijn. Je moet af en toe je verhaal kwijt en zelf ook even uit de 'zorg' gehaald worden.. 

Ik hoop van harte dat er geen deel-3 komt en dat we de piek van koortsstuipen eindelijk eens gehad hebben... 

Ondanks alle ellende voor Sanna hebben we nog altijd een hele lieve en blije peuter in huis, ze is goed ontwikkelt, kletst de hele dag en geeft ons veel liefde. Ze is een toppertje hoor ♡.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je