Snap
  • Mama
  • Gezond
  • post

We gaan ervoor...

Het keerpunt voor mij is aangebroken... Ik ga nu ECHT serieus aan de slag om de strijd tegen de kilo's aan te gaan!

Het keerpunt voor mij is aangebroken... Ik ga nu ECHT serieus aan de slag om de strijd tegen de kilo's aan te gaan!

Ik heb al meerdere keren pogingen gedaan om af te vallen, soms met (tijdelijk) succes, soms zonder succes haha. Voor ik zwanger werd ben ik 10 kilo kwijtgeraakt (met behulp van een diëtiste) en zat ik een stuk beter in mijn vel, maar na een zwangerschap met bijna 6 maanden volledige bedrust en complicaties na de bevalling is het er niet beter op geworden.

Door de klachten die ik had kon ik niet goed bewegen en inmiddels ben ik echt weer 'back on track' en zijn er geen 'excuses' meer om er niet voor te gaan!

Dus ik heb de stoute schoenen aan getrokken en een afspraak gemaakt bij de diëtiste. Dat werkt gewoon voor mij... Samen een lijst maken met wat wel/niet verstandig is en gewoon die stok achter de deur. Iemand die je begrijpt en die je motiveert en waar je je periodiek moet wegen.

Omdat ik 20 kilo wil kwijtraken, beginnen we met een koolhydraat-arm dieet. Tot nu toe valt het me mee, terwijl ik erger had verwacht als 'brood-junkie' en gek op (gebakken/gefrituurde) aardappeltjes haha. Maar met dingen als koolhydraat-arm brood en veel zaden en noten en yoghurt ga ik hopen om het vol te houden!

Heeft iemand van jullie hier ook ervaring mee? Of met andere vormen van afvallen?

10 jaar geleden

Ja dat werkt bij mij ook! Geen verleidingen om wat anders te pakken. Gezond eten doen we al, maar dat vaste vet gaat er gewoon niet af haha. En ik ben gek op chips enzo en is nu echt uit den boze hihi.

10 jaar geleden

Dank je wel!

10 jaar geleden

Dank je wel!

10 jaar geleden

Ja dat zou mijn verhaal kunnen zijn haha. Die controle doet het 'em hè... Succes!