{{ message.message }}
{{ button.text }}

Waxen? Laat maar, dan maar behaard...

Afbeelding blog 'Waxen? Laat maar, dan maar behaard...'

Heb ik weer hoor. Ik dacht mezelf eens een brazilian wax te geven. Je weet wel zo'n wax dat alles er downunder helemaal af gaat. Gewoon weer even tijd besteden aan mijn lichaam en er sexy bij lopen voor mijn vent.

Maar poeh hé, dat viel me echt tegen hoor. Ik had het nog nooit gedaan, scheer me normaal keurig braaf met een scheermesje. Gister had ik een afspraak staan bij de waxsalon. Ik voelde een lichte angst toen ik aan de beurt was, maar de wax-mevrouw verzekerde mij dat het wel mee zou vallen.

Misschien ben ik een aansteller, maar het deed echt pijn. En daarna was het rood. Ik voel me echt een mietje, maar ik kan me niet voorstellen dat er vrouwen zijn die dit regelmatig doen.

Maar ben dus stiekem wel heel benieuwd hoe andere vrouwen dit doen? Ga jij voor een old fashioned scheermesje of waxen?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #beauty

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je