Snap
  • Mama
  • beauty

Waxen? Laat maar, dan maar behaard...

6 jaar geleden

Yesss! Waxen iedere 4 weken! Ik doe dit al 3 jaar en echt er zijn plekken waar niks meer groeit... Tuurlijk soms doet het echt wel pijn maar het is zo fijn dat je weken glad bent... Ik doe ook meteen mijn benen , zowel onder als boven benen. Klopt wel dat als ik in de zomer een tijdje scheer en dan moet gaan waxen dat het stukken meer zeer doet dan dat je iedere 4 weken waxt:-)

6 jaar geleden

Ik ben groot fan van waxen, nooit meer anders! De eerste keer is inderdaad killing maar als je het bijhoudt (dus elke 4 weken de wax erop!) dan is het prima te doen. En het resultaat wordt dan ook steeds mooier. En heel belangrijk is dat je meerdere keren per week scrubt om ingegroeide haartjes te voorkomen.

6 jaar geleden

Absoluut waxen! De vrouw waar ik ga heeft al jaren ervaring en weet wat ze doet. Pijnloos is het niet maar het is zeer goed te hebben en wordt met de keer minder gevoelig doordat de haargroei minder stug wordt. Wel 2 tot 3x per week scrubben.

6 jaar geleden

wauwwww stoer ben jij. Ik wil het al heel lang een x doen maar het blijft bij zeggen en denken omdat ik het ook zo spannend vind.... hahahaha. hier ook womanscaping met het mesje en de benen met ontharingscreme.