{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wauw, Mijn blog is blog van de week! (25)

Afgelopen maandag kreeg ik een mailtje van Mamaplaats. Ze hebben mijn blog verkozen tot blog van de week! WAUW, WAT ONTZETTEND TOF IS DAT!

Afbeelding blog 'Wauw, Mijn blog is blog van de week! (25)'

4 februari schreef ik hier bij "Mamaplaats" mijn eerste blog. Meteen was ik gemotiveerd en het schrijven voelt voor mij als een uitlaadklep. Voor mijn gevoel hadden we toch wel het e.e.a. meegemaakt de laatste 2 jaar. En ook de situatie dat mijn man Paul autistisch is. Hij is niet z'n prater. Ik vertel het hem allemaal, maar het schrijven bevalt mij erg goed en het voelt als een stukje verwerking. De eerste paar dagen vertelde ik niemand over het feit dat ik blogs aan het schrijven was. Je geeft dan toch veel bloot over jou privé situatie. Op Mamaplaats kreeg ik al snel een paar volgers en verschillende reacties op mijn blogs. Naar een paar dagen lang nadenken heb ik mijn blogs ook gepost om mijn eigen Facebook account. En al snel kreeg ik verschillende mensen reacties. Zelf van mensen waarvan je niet verwacht dat ze het zouden lezen. Van reacties op Facebook, appjes, privé berichtjes en mensen die mij erover aansproken. Wat knap dat je dat doet! Door alle reacties werd ik nog meer gemotiveerd. Ik had eigenlijk nooit verwacht dat ik het zo makkelijk kan schrijven. Ik sta van mijzelf te kijken!

17 maart schreef ik blog 21 en afgelopen zondag plaatste Mamaplaats deze blog op hun Facebook account. Op deze bllog kwamen voornamelijk negatieve reacties. Van de mensen in mijn privé omgeving kreeg ik hele lieve en mooie reacties. De negatieve reacties van Facebook vielen mij op dat moment zwaar en ik besloot ook daarover een blog te schrijven. Daarop kwamen alleen maar positieve reacties. Want er was toch echt een twijfel of ik wel door wou gaan met bloggen. De positieve mama's op Mamaplaats en de lieve reacties die ik via mijn Facebook account kreeg hebben mij weer gemotiveerd en ik ga lekker verder met bloggen!

Afgelopen maandag zag ik dat ik een mailtje had van Mamaplaats. Ik op het en lees:

Hi Ilona, Jouw ontzettend mooie blog is blog van de week geworden. Zie hier:

http://www.mamaplaats.nl/blog/win-blog-van-de-week

WAUW! Wat een eer Mamaplaats! Blijkbaar heeft mijn blog toch indruk gemaakt! En het is ook nog eens de blog waar naar mijn gevoel zoveel over te doen was. Dit geeft mijn een heel goed gevoel en alleen nog maar meer motivatie om door te schrijven!

Gister kwam ik thuis van mijn werk en er was een pakje bezorgd met mijn naam erop, Het is van Mamaplaats. Een super leuk kadootje voor onze kleine Yvar omdat mijn blog de blog van de week is. Wat ontzettend lief en attent van jullie!

Super bedankt Mamaplaats voor het leuke kadootje en de waardering!

Het kadootje is erg goed in de smaak gevallen bij Yvar!

Liefs Ilona

20160324_174929_1458910397.jpg

20160325_081909_1458910298.jpg

20160325_081911_1458910323.jpg

20160325_082046_1458910352.jpg

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je