{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wauw! Ik sta helemaal versteld...

Afbeelding blog 'Wauw! Ik sta helemaal versteld...' Achtergrond blur afbeelding

Wauw! Lieve mama's...

Ik sta echt helemaal versteld van alle lieve berichten en reacties. Niet alleen de reacties op mijn vorige post, maar ook mijn insta is overspoeld met mama's die me even sterkte wensen of hun verhaal even wilde delen. Echt ontzettend fijn❤ ik ben er ook een beetje van geschrokken dat mijn vorige post ruim 7500 x bekeken is 😱

Ik zal jullie mee blijven nemen in mijn verhaal omtrent #HetLeedDatJeugdzorgHeet maar nu maar weer even tijd voor iets positiefs 🙃

Even een vrolijke foto van mij terwijl ik aan het werk ben 😁 want ja... ik ben bezig om volledig vanuit huis te kunnen werken. Hoe heerlijk is het om gewoon alle vrijheid te hebben & volledig bij je kindje(s) te kunnen zijn. Geen gedoe meer met opvang/oppas regelen. Heerlijk toch!

Veel mensen zijn nog onbekend met deze manier van werken, een aantal mensen denken dat het een scam is & inmiddels heb ik een aantal mama's al kunnen helpen om hetzelfde te doen.

Ik doe aan netwerkmarketing met 1 van de snelstgroeiende bedrijven ter wereld😁 Ik bouw mijn eigen online bedrijf, gewoon vanaf me telefoon. & het mooie is -> iedereen kan dat! Ik vind het echt geweldig. Zelf bepalen waar & wanneer ik werk & volledige vrijheid op letterlijk alle vlakken. 

Ik wil de moeder zijn die er altijd is en me meisje alles kan geven wat ze nodig heeft & niet de moeder zijn die altijd maar aan het werk was en alsnog altijd op moest letten om wat uit te geven. Deze manier van werken zorgt ervoor dat ik mijn dromen uit kan laten komen 🔥

Zo, nu weten jullie weer een stukje over mij. Mijn leven is dus echt niet alleen negatief en drama met jeugdzorg. Als ik met mijn werk bezig ben, ben ik namelijk ontzettend positief. Dankzij deze manier van werken ben ik namelijk ontzettend gegroeid & nee.. niet alleen financieel, maar echt op persoonlijk vlak. ❤

Verder zal ik niet veel plaatsen over wat ik doe, maar wilde dit toch even kwijt. Tenslotte is het de bedoeling dat ik een beetje van alles vertel toch 😋


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je